rysuchom 2 Posted May 31, 2020 Share Posted May 31, 2020 Witam. Czy ktoś podpowie gdzie w Kujawsko pomorskim wymienić wariator. Link to post Share on other sites
Chudy2525 0 Posted June 3, 2020 Share Posted June 3, 2020 Nie wiem gdzie ale jak masz garaż to idzie to samemu ogarnąć. Ja za pierwszym razem to rozbierałem 4 godziny do sciągnięcia wałka wydechowego i wałka ssącego wraz z wariatorem i nastawnikiem a składanie zajeło mi 8godzin po 2tygodniach jak wariator wrócił z regeneracji. Link to post Share on other sites
dudi2000 1 Posted June 7, 2020 Share Posted June 7, 2020 W dniu 3.06.2020 o 23:21, Chudy2525 napisał: Nie wiem gdzie ale jak masz garaż to idzie to samemu ogarnąć. Ja za pierwszym razem to rozbierałem 4 godziny do sciągnięcia wałka wydechowego i wałka ssącego wraz z wariatorem i nastawnikiem a składanie zajeło mi 8godzin po 2tygodniach jak wariator wrócił z regeneracji. i jak efekt? hrobot przy starcie ustał? Blokowałeś rozrząd? Link to post Share on other sites
Chudy2525 0 Posted June 8, 2020 Share Posted June 8, 2020 23 godziny temu, dudi2000 napisał: i jak efekt? hrobot przy starcie ustał? Blokowałeś rozrząd? Efekt super. Hrobot, klekotanie przy rozruchu jak jest zimny ustał nic nie słychać jestem zadowolony. Rozrządu nie blokowała nie musiałem. Link to post Share on other sites
Recommended Posts