Exe98 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 ostatnio zauważyłem, że jakiś wezyk jest zaslepiony. Szukałem na necie ale nie mogę znaleźć od czego to jest. I pytanie brzmi czy mogę go po prostu nałożyć na tą gruszke czy lepiej zostawić?
Muskel1 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Najpierw kolego uzupełnij prawidłowo swój profil bo na pewno nie masz silnika 1B irocznika 1986.
Exe98 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 3 Czerwca 2020 53 minuty temu, Muskel1 napisał: Najpierw kolego uzupełnij prawidłowo swój profil bo na pewno nie masz silnika 1B irocznika 1986. Poprawione !
Muskel1 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 17 minut temu, Exe98 napisał: Poprawione ! No chyba nie bardzo bo AJM to nie 1,2 TSI
wujek22 Opublikowano 3 Czerwca 2020 Opublikowano 3 Czerwca 2020 No na moje oko to właśnie jest ten wężyk od tej gruszki
Undisclosed Opublikowano 5 Czerwca 2020 Opublikowano 5 Czerwca 2020 (edytowane) Jest to gruszka sterująca zaworem obiegu płynu do chłodzenia paliwa. Pewnie jest nieszczelna i gubi podciśnienie. Sprawdź strzykawką z wężykiem, czy trzyma podciśnienie, jeśli tak to podłącz, jeśli nie to wymień albo jeździj tak dalej, uważam, że nie jest to tak istotne Edytowane 5 Czerwca 2020 przez Undisclosed
Rekomendowane odpowiedzi