Michu1996 Opublikowano 5 Lipca Autor Opublikowano 5 Lipca Hejka W końcu mamy full body od Maxtona Wpadła lotka na klapę dzięki pomocy @Misiek671 1 2
Petroholic Opublikowano 15 Sierpnia Opublikowano 15 Sierpnia Przebrnąłem przez temat i mam pytanie o grill i ramki halogenów. Co to, kto to, z czym to się je? Poszukuję takowych z ramką chrom i dolną ramką quattro...
Michu1996 Opublikowano 17 Sierpnia Autor Opublikowano 17 Sierpnia Ramka Quattro jest zintegrowana z grillem, ramek halogenów musisz poszukać u przyjaciół z AL 😅
Petroholic Opublikowano 21 Września Opublikowano 21 Września (edytowane) Wyglada kozak. Pyram po necie ale nie znalazlem grilla z napisem. Jest grill z ramka ale napisu brak i obwodka glowna jest Piano. Ramki halogenow do wyboru do koloru... Edytowane 21 Września przez Petroholic
Michu1996 Opublikowano 21 Września Autor Opublikowano 21 Września 3 godziny temu, Petroholic napisał(a): Wyglada kozak. Pyram po necie ale nie znalazlem grilla z napisem. Jest grill z ramka ale napisu brak i obwodka glowna jest Piano. Ramki halogenow do wyboru do koloru... Szukasz do przedlifta ?
Petroholic Opublikowano 22 Września Opublikowano 22 Września Tak przedlift ale AllRoad. Grill glowny z ramka quattro u dolu, ramka glowna chrom i znaczek chrom. Do tego ramki halogenow z obwodka chrom... I jak znam zycie jak to zaloze to spodoba sie znajomemu, ktory ma polifta wiec pewnie bede szukal takiego samego kompletu do polifta Tez oczywiscie AllRoad...
Michu1996 Opublikowano 23 Września Autor Opublikowano 23 Września 21 godzin temu, Petroholic napisał(a): Tak przedlift ale AllRoad. Grill glowny z ramka quattro u dolu, ramka glowna chrom i znaczek chrom. Do tego ramki halogenow z obwodka chrom... I jak znam zycie jak to zaloze to spodoba sie znajomemu, ktory ma polifta wiec pewnie bede szukal takiego samego kompletu do polifta Tez oczywiscie AllRoad... https://allegro.pl/oferta/grill-audi-a4-2008-2011-wzor-rs4-chrome-quattro-16453328536 Ja mam coś takiego
Petroholic Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września O to chodzilo. Tylko musze jakos sprawdzic czy pasuje do zderzaka AllRoad
Michu1996 Opublikowano 23 Września Autor Opublikowano 23 Września 7 minut temu, Petroholic napisał(a): O to chodzilo. Tylko musze jakos sprawdzic czy pasuje do zderzaka AllRoad Napisz do sprzedawcy i tyle.
egon47 Opublikowano 23 Września Opublikowano 23 Września 2 godziny temu, Petroholic napisał(a): O to chodzilo. Tylko musze jakos sprawdzic czy pasuje do zderzaka AllRoad Pasuje
Michu1996 Opublikowano 21 Października Autor Opublikowano 21 Października Mała „modyfikacja” we wnętrzu 2 1
Michu1996 Opublikowano 11 Listopada Autor Opublikowano 11 Listopada Sesja jesienna jak co roku musiała być 2
Rekomendowane odpowiedzi