Jano8504 Opublikowano 14 Września 2020 Autor Opublikowano 14 Września 2020 Pomoże ktoś coś, gdzie puścić przewody , jak są fabrycznie rozmieszczone?? Jakieś fotki może ktoś posiada. Chyba że ktoś z Mazur jest w stanie pomóc - za dobrą whisky.?
pila24 Opublikowano 14 Września 2020 Opublikowano 14 Września 2020 5 godzin temu, Jano8504 napisał: Pomoże ktoś coś, gdzie puścić przewody , jak są fabrycznie rozmieszczone?? Jakieś fotki może ktoś posiada Wiązka do wzmaka idzie przy podłodze prawą stroną auta,są tam rynienki pod wykadziną. Były fotki w temacie bose jak leci wiązka. Jak znajdę to je wrzucę
Jano8504 Opublikowano 14 Września 2020 Autor Opublikowano 14 Września 2020 18 minut temu, pila24 napisał: Wiązka do wzmaka idzie przy podłodze prawą stroną auta,są tam rynienki pod wykadziną. Były fotki w temacie bose jak leci wiązka. Jak znajdę to je wrzucę Fajnie by było jak coś masz i byś wrzucił ?
pila24 Opublikowano 14 Września 2020 Opublikowano 14 Września 2020 12 minut temu, Jano8504 napisał: Fajnie by było jak coś masz i byś wrzucił ? To zdjęcia z tematu o bose. Musisz fotel pasażera odkręcić by dostać się do rynienki pod wykładziną,ściągnąć tylną kanapę,ściągać prawy boczek
Jano8504 Opublikowano 14 Września 2020 Autor Opublikowano 14 Września 2020 54 minuty temu, pila24 napisał: To zdjęcia z tematu o bose. Musisz fotel pasażera odkręcić by dostać się do rynienki pod wykładziną,ściągnąć tylną kanapę,ściągać prawy boczek Dzięki bardzo za fotki, napewno będą pomocne ?
Jano8504 Opublikowano 10 Lutego 2022 Autor Opublikowano 10 Lutego 2022 Witam, pytanko mam odnośnie rozłożenie zasilania audio avanta, pod wzmaka i tylne głośniki. Był fabrycznie tylko grający przód i Concert na płyty, z tyłu są głośniki osadzone ale bez instalacji . Dokupiłem suba i wzmaka i już siedzi w ten weekend planuje położyć wiązkę. Zakupiłem całą i teraz pytanie czy całą mam rozkładać czy coś inaczej bo z przodu są 3 kostki w wiązce - 2 czarne i brązowa?? Antenowe kable wypiąć, chyba nie potrzebne ?? Opiszcie jak ktoś z was dłubał??
Jano8504 Opublikowano 11 Lutego 2022 Autor Opublikowano 11 Lutego 2022 Pytanko Pany, za ten wzmacniacz kabelki puszczamy od wzmaka i podążamy za wiązką . Jutro zaczynam dłubać instalacje i przez weekend podłączyć na gotowo.
Jano8504 Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Opublikowano 12 Lutego 2022 Doszedłem tu i teraz gdzie dalej, co rozebrać, doradzi ktoś??
Jano8504 Opublikowano 12 Lutego 2022 Autor Opublikowano 12 Lutego 2022 Ok, tunel wymontowany , boczki z drzwi zdjęte . Jak poprowadzić przewody już wiem , teraz tylko pytanie się nasuwa bo przewody od głośników wyglądają tak że są wyprowadzone przez wtyczkę do środka i biegną do przodu, patrząc na kolory tak to wygląda - i teraz jak z przewodami z wiązki wpiąć się w te w środku czy gdzieś je połączyć?? Podłączał ktoś?? Dołączam foto
Rekomendowane odpowiedzi