furek4 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Witam czy jest możliwa wymiana klimatyzacji z przed lifta na polift. Czy da radę takie coś wstawić Komplet klimatyzacji ja mam klimatyzację ale na silniczki 7.8v i mam problemy z nią trochę.
Hezen Opublikowano 9 Czerwca 2020 Opublikowano 9 Czerwca 2020 Co Ci się dzieje z klimą? Masz kabel vag? Wiesz jak wejść w ukryte menu klimatronika?
furek4 Opublikowano 11 Czerwca 2020 Autor Opublikowano 11 Czerwca 2020 Tak mam i kabel vag i wiem jak się włącza menu klimatronika. To tak vag pokazywał błąd klapy centralnej V70 silniczek zdechł to go wyjąłem wyczyściłem próbowałem adaptacji nic nie pomogło kupiłem inny, wymieniłem działa. Po adaptacji nagle wyskoczył błąd silnik nastawczy klapy odmrażania V85 nie działa wyjąłem wyczyściłem podziałał chwilę i chyba padł brak reakcji. a tam żeby dojść trzeba się trochę pomęczyć. Mam też błąd tego czujnika 4A0820539 po wymianie na inny dalej jest błąd przypuszczam że gdzieś jest kabel uszkodzony i jeszcze wyrzuca błąd 1H0907543A przerwa lub zwarcie. Testowałem na innym panelu klimatronika to samo.
Rekomendowane odpowiedzi