marcelinho Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 jesli ktoś wie to bardzo proszę o podanie adresów i cen takich zakładów bo na moje siedzenia spadnie kropla wody i już jest plama.a poprzedni własciciel też sie nie postarał wolał pokrowce.pozdr.
lukaszr Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Zadzwoń i zapytaj tutaj: http://www.a4-klub.pl/smf/empty-t33647.0.html;highlight=smart
rav Opublikowano 29 Marca 2009 Opublikowano 29 Marca 2009 Witam Słyszałem, że podsufitka po czyszczeniu potrafi sie odklejać. Tak wię warto na zwrócić uwagę ___________________ Pozdrawiam Rafał
mlis Opublikowano 31 Marca 2009 Opublikowano 31 Marca 2009 Witam! Zajmuję się praniem między innymi tapicerek, wyprałem ich już pewnie kilkanaście i jakoś nikomu się podsufitka z tego powodu nie odkleiła. Standardowo używa się do prania proszku Karcher a ten absolutnie nie ma szkodliwego działania na klej do tapicerki
Trek Opublikowano 25 Czerwca 2009 Opublikowano 25 Czerwca 2009 Dobra a czy w warszawie też jest jakiś salon bo nic nie znalazłem
Rekomendowane odpowiedzi