Kozak677 Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 Cześć, borykam się z takim problemami, że auto czasami zgaśnie czasami przy przyspieszaniu delikatnie szarpie. Katalizatora nie ma wycięty wkład... Świece, cewki wymienione silnik jest z LPG W załączniku lista że skanu vcds Ktoś coś??
Łukasz13 Opublikowano 3 Lipca 2020 Opublikowano 3 Lipca 2020 Z samych błedów nic nie wynika, moga być spowodowane usterkami w aucie, lub zle wystrojona instalacja lpg. Zacznij od zrobienia logów dynamicznych na pb.
bandyta928 Opublikowano 6 Lipca 2020 Opublikowano 6 Lipca 2020 jak przywrocisz serie moge ci ogarnac chipa za free i jak samemu nauczyc do sterownika z koncowka DC mam pelen opis map, sam na takim latam
Kozak677 Opublikowano 10 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 10 Sierpnia 2020 W dniu 6.07.2020 o 22:28, bandyta928 napisał: jak przywrocisz serie moge ci ogarnac chipa za free i jak samemu nauczyc do sterownika z koncowka DC mam pelen opis map, sam na takim latam Cześć, Napisz do mnie prą priv
Rekomendowane odpowiedzi