Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

Test Nawigacji z Mapami Europy

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Panowie i Panie, jaką polecacie navigację tak do ok. 500-600zł? Jedyne kryterium to wyświetlacz minimum 4,3cala, odtwarzacz filmów(dla córeczki).

Pozdziękował.

w tym połączeniu jest jeden problem gdy nawigujesz nie możesz oglądać filmów, i odwrotnie....

poza tym 4 cale do filmów troche małe.

Opublikowano

Panowie i Panie, jaką polecacie navigację tak do ok. 500-600zł? Jedyne kryterium to wyświetlacz minimum 4,3cala, odtwarzacz filmów(dla córeczki).

Pozdziękował.

w tym połączeniu jest jeden problem gdy nawigujesz nie możesz oglądać filmów, i odwrotnie....

poza tym 4 cale do filmów troche małe.

4,3" to trochę mały ekran do oglądania filmów, najlepiej kupić jakąś navi 5" najlepiej manta 510 http://www.allegro.pl/item970018012_nawigacja_manta_easy_rider_gps510_5_cali_ekran.html

Możesz z niej zrobić dobry kombajn bo jest odblokowana (zmiana ścieżki w menu np na automapę) ma odtwarzacze mp3, video oraz transmiter FM (możesz podłączyć bez przewodową kamerę cofania :decayed: ) jedynie brakuje bluetootha ale nie wymagajmy w tych pieniądzach wszystkiego. Co do automapy to za***iście śmiga na tym tylko trzeba odpowiednio ustawić parametry GPS'a w automapie (COM i szybkość) reasumując jedna z najlepszych navi do 400zł :)

Jeśli chcesz wydać troszkę więcej czyli 500-600zł to zastanów się nad Trakiem 530 http://www.allegro.pl/item954385880_trak_gps_530_t_mapy_navigo_9i_polska_gw_f_v_wroc.html

Ma nowszego windows'a (Windows CE 6.0) i szybszy procesor 500MHz (jest to dużo odczuwalne, testowałem ją na automapie) i masz tutaj całkowicie odblokowany windows i dużo ciekawych programów t.j Power point, word itd

Powodzenia :wink4: [br]Dopisany: 23 Marzec 2010, 20:41_________________________________________________jarko i jak tam Navroad :?:

• 2 tygodnie później...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

ja od ponad 3 lat używam TomTom Go 730 Trafic + ori mapa tomtom western and central europe 2GB V.845.2645

zalety:

duży ekran, intuicyjne menu, czujnik zmierzchu ustawia jasnośc wyświetlacza automatycznie + dodatkowo można włączyć kolory nocne(nie rażące ale dobrze widoczne), bardzo szeroki zakres konfiguracji urządzenia

w zestawie odbiornik TMC, zewnętrzne wyjście audio, czytnik kart SD, zestaw głośnomówiący, transmiter FM, bluetooth, sterowanie Ipod-em, odtwarzacz mp3 i wiele innych

wady:

64Mb RAM wydaje się być troche zbyt mało bo czasami sporadycznie podczas odtwarzania muzyki i nawigowania urządzenie potrafi się przyciąć, krótki czas pracy na baterii (ok.1godz)

zbyt dużo ostrzeżeń pokazuje o tym że trzeba jechać bezpiecznie ale można sie przyzwyczaić

Ogólnie polecam bo sprzęt daje rade w każdych warunkach - używany bardzo dużo po PL, DE i S sporadycznie NL

dodatkowo usługa FOTORADARY ZA 100 PLN rocznie informuje o każdej fotce, kamerach na skrzyżowaniach i niektórych stałych miejscach gdzie kursuje nieoznakowany radiowóz, minusem usługi fotoradary jest to że pokazuje wszystkie foty a nie tylko te aktywne :evil: :gwizdanie:

Możliwe jest wykonywanie rozmów z poziomu nawigacji, przy 1 połączeniu z telefonem via bluetooth wczytuje ona do pamięci nr z koma

Na tamte czasy była to jedna z lepszych nawigacji - zakupiona za kwotę ok 1200plnów,

Dziś jest dużo tańszych modeli równie funkcjonalnych

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

:naughty: :naughty: :naughty:

[br]Dopisany: 07 Maj 2010, 01:50_________________________________________________Widzieliście to? :decayed:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

TomTom Go630 + mapa western and central europe 2GB V.845.2645 i eastern europe V.845.2645 (chyba) i smiga jak ta lala. Dojechałem wszędzie gdzie chciałem-Finlandia pod granicą z ZSRR, Walia,Francja, ostatnio Sardynia itd itd

Telefonowanie poprzez bluetooth można sobie darować akurat... Ale ma taką opcję.

• 2 miesiące temu...
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Witam!

Co koledzy powiedzą na temat SmartGPS SG 760? Warto wydać prawie 800PLN na takie cuś? :mysli:

http://www.smartgps.pl/index.php?option=com_mtree&task=viewlink&link_id=1&Itemid=10

To był jedyny model Smarta który mi się podobał jak go testowałem, ale pamiętaj wbudowany w nim tuner telewizyjny nie długo przestaniesz używać bo jak wejdzie telewizja naziemna to będziesz to sobie mógł wsadzić wiesz gdzie :decayed:

Ogólnie odradzam bo Smart właśnie bankrutuje i od 8 miesięcy nic od nich nie zamawiam bo co chwile miałem reklamacje na ich moduł GPS, stanowczo nie![br]Dopisany: 02 Listopad 2010, 19:43_________________________________________________

TomTom Go630 + mapa western and central europe 2GB V.845.2645 i eastern europe V.845.2645 (chyba) i smiga jak ta lala. Dojechałem wszędzie gdzie chciałem-Finlandia pod granicą z ZSRR, Walia,Francja, ostatnio Sardynia itd itd

Telefonowanie poprzez bluetooth można sobie darować akurat... Ale ma taką opcję.

A nie lepiej sobie kupić 2 GB kartę i wrzucić najnowszą mapę całej europy :naughty:

Jeśli jeździsz po europie to jak najbardziej dobry model, ale wpisz w nim jakieś zadupie w pl to zobaczymy czy dojedziesz, sprawdzałem w najnowszej wersji :)

Opublikowano

Pablo, jeżdżę po calutkiej Polsce i po Europie i mnie nie zawiodła ani razu...

Najnowsze mapki 855 wgrane i śmiga aż miło :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

W tomtomie najwazniejsza jest wersja mapy western and central europe jest dosc dokładna i nie ma problemu z dojechaniem gdziekolwiek, sam na takiej smigam i to w dodatku w telefonie :) Natomiast sama mapa polski lub polska-wegry-czechy-słowacja jest lipa czasami miałem problem by znalezc lotniso lub droge do domu :decayed: co na wiekszej mapie sie nie zdarza.

Opublikowano

Witam!

Szukam niedrogiej nawigacji i do niej najlepszych map dla Polski i Europy Zchodniej (Niemcy Belgia Holandia Francja)

Proszę o info która na dzień dzisiejszy jest najlepsza.

może coś takiego:

http://allegro.pl/nowosc-lark-50-3-copernicus-odblok-kurier-warsza-i1315999971.html

lub

http://allegro.pl/nawigacja-gps-lark-50-2-se-aktualiz-kurier-i1305454798.html

z góry dzięki za pomoc :notworthy:

Opublikowano

Przyjechały mi te larki właśnie, z wyglądu już spoko wyglądają ale sprzętowo to dalej średniaki.

Jeśli chcesz tam wrzucić dobrą mapę to zapomnij o automapie bo automapa zakończyła współpracę z firmą lark (powodem jest dużo wgrywanych piratów) i od nowej wersji 6.6.2 mają występować błędy na ekranie także lipa z tego.

Dołóż kolego te 80zł , masz moją gwarancję że nie będziesz żałował, już dużo osobom poleciłem ten model i są zadowoleni :wink4:

Tutaj się rozpisałem o tym modelu => http://www.a4-klub.pl/smf/index.php?topic=102027.msg1927608;highlight=goclever+5066#msg1927608

Opublikowano

ja posiadam tom tom GO 950 rewelacja :cool1:

A musiałeś dopłacać do najwyższego modelu kilka stówek :?: :gwizdanie:

To jest to samo co GO 750 tylko ma dodatkowego pilota który rzadko się używa, wzmocniony moduł GPS który lepiej działa w tunelach (ściema marketingowa) i właśnie czy jeździsz autem po stanach i Kanadzie :?: :D

Twój model ma dodatkowo te kraje i dużo osób jeśli ma kasę to myślą że najwyższy model oznacza najlepszy w tym wypadku tak nie jest

Opublikowano

ale kolego ja za nówke zapłaciłem niecałe 800 zł i oczywiście miałem jedną aktualizacie darmową z czego już skorzystałem :good: :gwizdanie: .poprostu miałem farta :>

Opublikowano

ale kolego ja za nówke zapłaciłem niecałe 800 zł i oczywiście miałem jedną aktualizacie darmową z czego już skorzystałem :good: :gwizdanie: .poprostu miałem farta :>

Chyba że tak :>

Ok nie będę Cię już dobijać ale mogłeś znaleźć taki model z ok 999zł z... 2letnią darmową aktualizacją czyli 8 aktualizacji do wykorzystania przez 2 lata o wartości prawie 200 juro :)

10 sztuk które mi przyjechały wykupili przez 3 dni :decayed:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Do mojej larki mam wgraną automape 6.6.2 i wszystko jest ok jakby szybciej chodziła, tagże polecam. Nigdy mnie nie zawiodła

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

ja się zastanawiam nad GoClever 5066 FMBT

Ale pamiętaj kup w HD bo są jeszcze bez HD a tam jest kijowa jakość ekranu (widać poziome paski na ekranie)

Sąsiad je sprzedaje i ma najtaniej w Polsce model HD, zresztą zobaczcie ile kupuje u niego ludzi :naughty:

http://allegro.pl/gps-goclever-5066-fmbt-hd-odblokowanie-full-fm-bt-i1362257392.html

Opublikowano

już kupiłem 5066 i teraz testuje mam jak na razie 2 mapy:

1. via MAPs

2. Navigo 9i