AndrzejK. Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Witam, mam pewien dylemat i prośba do Was o informację czy wszystko jest właściwie: taka sytuacja: włączony jest tryb ECON i załóżmy ustawiony nawiew na szybę i twarz po czym załączam AUTO i tu wiadomo,że wszystkie diody kierunku nawiewu gasną, bo nawiewy są regulowane automatycznie. Natomiast jeżeli z trybu AUTO przełączę znów na tryb ECON to gasną diody AUTO (wiadomo), ale nie świecą się również ustawione podczas wcześniejszej pracy trybu ECON te podane wyżej kierunki nawiewu na szybę i twarz. Czy to tak ma być, że za każdym razem po wejściu w tryb ECON trzeba ustawiać kierunki nawiewu, czy klimatronik powinien pamiętać wcześniejsze ustawienie dla ECON czy nie? Najśmieszniejsze jest to iż uleciało mi gdzieś jak to dotychczas było i dziś zwróciło to moją uwagę stąd pytanie do Was. Dzięki za rzeczową informację.
MaTeo85 Opublikowano 4 Lipca 2020 Opublikowano 4 Lipca 2020 Jest ok, klimatronika nie będzie pamiętał ci było przed trybem auto, jedynie temperatura zostaje na niezmienionym poziomie, a resztę trzeba sobie ustawiać samemu.
Rekomendowane odpowiedzi