Killswitch Opublikowano 7 Lipca 2020 Opublikowano 7 Lipca 2020 Witam Mam problem z otwieraniem z pilota (scyzoryk) bateria wymieniona na nowa. Problem jest taki ze otwieranie drzwi z pilota raz działa raz nie zadziała, tak samo zamykanie i nie ma reguły... Jak tworze i zamknę z kluczyka to kilka razy znowu działa normalnie. Zauważyłem z pilot sie komunikuje za każdym razem ze sterownikiem, zawsze po naciśnięciu przycisku na pilocie oświeci przycisk awaryjnych ale nie zawsze otwiera drzwi, kiedyś zdarzało sie to sporadycznie a teraz juz bardzo często i stało sie to irytujące, gdzie szukać przyczyny?
Killswitch Opublikowano 8 Lipca 2020 Autor Opublikowano 8 Lipca 2020 Sprawdzałem tanim skanerem, wiec nie wiem czy wiarygodny: nie wiem o co chodzi z drzwiami bo wszytko działa dobrze, dzwona tez nie było.
Lukasz_mk2 Opublikowano 8 Lipca 2020 Opublikowano 8 Lipca 2020 wypadało by przypisać klucz do MK od nowa (na forum znajdziesz co i jak) 00956 - Ross-Tech Wiki WIKI.ROSS-TECH.COM co do 01562: 01562 - Ross-Tech Wiki WIKI.ROSS-TECH.COM co do 1366 to pewnie wtyczka od modułu airbag'a nie łączy: 01366 - Ross-Tech Wiki WIKI.ROSS-TECH.COM
Killswitch Opublikowano 31 Października 2020 Autor Opublikowano 31 Października 2020 Witam Kupiłem używany pilot, przypisałem i problem rozwiązany, a prawe tylne drzwi była wiązka uszkodzona, złamana
Rekomendowane odpowiedzi