Padraig Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Witam, mam problem z demontażem mieszka i gałki zmiany biegów. Na wszystkich filmach jakie znalazłem po podniesieniu mieszka widoczny jest metalowy pierścień do odczepienia. W moim jest gumowy walec tuż pod mieszkiem. Jak to zdemontować, żeby tego nie uszkodzić? Dziękuje za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hezen Opublikowano 28 Lipca 2020 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2020 Gumowy walec? W jakim celu chcesz zdemontować wybierak biegów? Możesz wyciągnąć seger, gumową podkładkę w kształcie L i chyba górną część plastiku w którym pracuje "kula" wybieraka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Padraig Opublikowano 29 Lipca 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2020 11 godzin temu, Hezen napisał: Gumowy walec? W jakim celu chcesz zdemontować wybierak biegów? Możesz wyciągnąć seger, gumową podkładkę w kształcie L i chyba górną część plastiku w którym pracuje "kula" wybieraka. Nie chcę nic więcej zdemontować jak mieszek do renowacji. Pod gałką zamiast metalowej obejmy jest gumowy walec. Pytam jak zdemontować mieszek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trzesio Opublikowano 1 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 1 Września 2020 wystarczy odkręcić gałkę i mieszek schodzi bez problemu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi