payel Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Witam potrzebuje pomocy chciałem wymienić olej w automatycznej skrzyni biegów umówiłem się z mechanikiem na wymianę lecz kazał mi kupić olej oraz filtr jeśli występuje i tu zaczęły się schody. dodam ze już pól dnia wertuje internety i fora ale nigdzie konkretnej informacji jaki olej oraz ile litrów i czy występuje ten filtr jeszcze na dodatek mojego Vin-u żadna etka i inne nie chcą rozkodować Samochód to Audi A4 B8 2012/2013 2.0 TDI oznaczenie z vlepki w książce serwisowej to silnik CJCA a oznaczenie skrzyni NYM z tego co ustaliłem po ściągnięciu osłon na pewno na korpusie są oznaczenia 0AW ale już tego filtra który był tam na gorze przykręcany nie ma dodaje foto. Proszę jeśli znajdzie się ktoś obeznany w temacie o informacje co konkretnie kupić do tej dokładnie skrzyni.
Dev Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 (edytowane) olej do skrzyni - G 052 516 A2 - 8 litrów olej do mechanizmu róznicowego - G 055 190 A2 - 1.3 litra filtr skrzyni - 0AW 301 516 H Edytowane 11 Sierpnia 2020 przez Dev
Rekomendowane odpowiedzi