ukaR Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Opublikowano 11 Sierpnia 2020 Ktoś ma z was wiedzę na ten temat? Bardzej ciekawi mnie czy to możliwe.
ukaR Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2020 16 godzin temu, Talpa napisał: Możliwe A ma to w ogóle sens? Kompressor pompuje od zera ale generuje tez większe zużycie paliwa, czy w takim "daily" jest sens to robic?
Talpa Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Martwisz się o zużycie paliwa... To odpuść to sobie, bo i kompresor drogi i montaż.
ukaR Opublikowano 12 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 12 Sierpnia 2020 57 minut temu, Talpa napisał: Martwisz się o zużycie paliwa... To odpuść to sobie, bo i kompresor drogi i montaż. Źle mnie zrozumiałeś, domyślam się że to nie jest mała inwestycja, chciałem poprostu podpytać co i jak, a co do zużycia paliwa to napisałem co wiem.
Mailstorm Opublikowano 16 Sierpnia 2020 Opublikowano 16 Sierpnia 2020 podbijam pytanie ktos ma jakieś doświadczenia itd?? jak wyglądał dół całokształt ? jest sens czy lepiej wstawić większe turbo i zapomnieć o mocnym dole ?
Rekomendowane odpowiedzi