Grzegorz76 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam, macie starą zepsutą wyrzynarkę, to dokupcie do tego pompkę paliwa (membranówkę) od kaszlaka, pogłówkujcie, złóżcie do kupy i pompka do odpowietrzania klekotów jak ta lala Ciągnie jak cielak cyca! Pozdrawiam
GRazny Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 no niezły patent... ciekaw jestem kto na to wpadł
Grzegorz76 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Nie rozumiem, kto kłamie?, jak to kto na to wpadł? No chyba nie święty turecki tylko to moje dzieło. Poza tym niedługo pochodziło (problem z mocowaniem pompki) , ale właśnie to przerabiam i będzie inny patent
Cristoforo Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nikt nie kłamie i nikogo nie obwiniam za żadne kłamstwa wysuwający nos podobnie działa jak nóż w wyżynarce
Grzegorz76 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Aha, oki [br]Dopisany: 02 Kwiecień 2009, 17:33_________________________________________________Witam, jednak zamontowanie pompki na wyrzynarce nie zdało egzaminu, system mocowania nie wytrzymał. Postanowiłem zrobić ręczną pompkę, wykorzystując do tego znaleziony solidny zawias odpowiednio przycięty z otworem na bolec poruszający membraną, przymocowany do pompki za pomocą 2 śrubek, otwory na śrubki wywiercone w obudowie pompki Tak to wygląda teraz : http://www.youtube.com/watch?v=3YGYlWaWtsw
Rekomendowane odpowiedzi