Opublikowano 1 Lutego 201313 l a co oczekujesz? jaka wielkosc ekranu, czy ma byc dobry wydajny graficznie czy stabilny bardziej systemowy, bo bez sensu kupowac laptopa z ekstra grafika ktora nei zostanie wykorzystana, a ktora tez bedzie żarła prąd i może się popsuć po 2 latach ;]
Opublikowano 1 Lutego 201313 l Witam:) Mam takie pytanie, orientuje się ktoś z was gdzie pomaluję felgi w okolicach Siedlec? Polecacie kogoś kto dobrze to zrobi ??? Pozdrawiam
Opublikowano 1 Lutego 201313 l na starzynskiego w starym stalchemaku gdzieś malują proszkowo ---------- Post dopisany at 21:09 ---------- Poprzedni post napisany at 21:07 ---------- ASUS K56CM coś w ten deseń, to sa lapki z prockiem ULV czyli niskonapieciowe ale w miare wydajne i niezle trzymaja baterie, i sa eleganckie ;]
Opublikowano 2 Lutego 201313 l Polecam Asusa. Suport i pomoc techniczna maja naprawde dobra. Mi lapka naprawiali (bo zajezdzilem) w tydzien. Door to door i niczym sie nie martwisz.
Opublikowano 2 Lutego 201313 l Autor Wszyscy producenci maja door to door, ja Grzesiu napisze Ci w poniedziałek co Ci polecę :-) Bo muszę porównać trochę sprzetu.
Opublikowano 2 Lutego 201313 l ktos wie moze od czego jest slepy przewod od ECU lub silnika idacy do kostki ale ktory juz z niej nie wychodzi? kolor niebiesko biały, znalazlem dwa takie pod puszką z kompem, jeden żółty to od spalania, wiem że on nie ma dalej wyjscia, musze go po prostu odciąć od ślepej wtyczki i doprowadzic do 20 pinowej wtyczki licznika, a ten pierwszy bialo niebieski? od temp oleju? czy co tak w ogole, czy ma ktos rozpiske pinow do BOSCHA M3.8.2 ?
Opublikowano 4 Lutego 201313 l Dzięki chłopaki za wszelkie sugestie co do zakupu, którego muszę dokonać jak najszybciej
Opublikowano 4 Lutego 201313 l Autor Bardzo dobry wybór Grzesiu :-) ---------- Post dopisany at 13:12 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ---------- U mnie też już FIS na pokladzie :-)
Opublikowano 4 Lutego 201313 l Gites, Piotrek masz już wszystko tip top po podłączane? Wystukane z Pegasusa
Opublikowano 4 Lutego 201313 l Autor nie, dwa przewody muszę dociągnąć do kostki od spalania żółty i od klimatronika do kostki (temperatura na zewnątrz), mam fajny opis znalazłem w necie pobierz sobie WRZUTA - Wymiania FIS'u
Opublikowano 4 Lutego 201313 l A olej też podciągales dokładnie jak.spalanie czy wystarczyło dołożyć czujnik i podłączyć go do wtyczki? Z temp otoczenia u mnie to pikus bo w starym liczniku miałem już wyświetlacz Wystukane z Pegasusa
Opublikowano 4 Lutego 201313 l Autor a ja olej miałem w starym i ładowanie musisz czujnik założyć i podciągnąć kabel
Opublikowano 4 Lutego 201313 l pioteros to Ty jechałeś około 18 Sokołowską? ps. Lewa dioda podświetlania tablicy Ci mryga ---------- Post dopisany at 18:48 ---------- Poprzedni post napisany at 18:47 ---------- Bardzo dobry wybór Grzesiu :-)---------- Post dopisany at 13:12 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ---------- http://img.tapatalk.com/d/13/02/04/ynyjyre3.jpg U mnie też już FIS na pokladzie :-) I kontrole żarówek możecie rezać
Opublikowano 4 Lutego 201313 l no ja ja:) hehe mryga, od ostatnich mrozow coś jej odbiło ale nie chce mi sie jej wyjmowac:P
Opublikowano 4 Lutego 201313 l no niestety ale podejrzewam ze to od wilgoci, jakby dobrze uszczelnic silikonem to oswietlenie tablicy to powinno byc git
Opublikowano 5 Lutego 201313 l Bardzo dobry wybór Grzesiu :-)---------- Post dopisany at 13:12 ---------- Poprzedni post napisany at 13:11 ---------- http://img.tapatalk.com/d/13/02/04/ynyjyre3.jpg U mnie też już FIS na pokladzie :-) Te wariat było kolor od razu zakładać elegancko