Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

"Spoty w Siedlcach, parking Polimex-Mostostal, zapraszamy!!!"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

W sedanie jest inna? U mnie deszcz pada i nie chce mi się wychodzić sprawdzić ...

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 190,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

teoretycznie powinna być taka sama

Opublikowano

Zgadzam sie troche, to ze kosciol miesza sie tam gdzie nie powiniem i ma mase brudnych interesow to prawda, ale tak bylo od zawsze, bo od zawsze koscio katolicki sprawowal wladze, kiedys bezwzgledna, teraz mniejsza ale wciaz znaczacą, i 2 lata temu palikotowi to nie przeszkadzalo niby,

Sam nie jestem katolikiem choc korzenie mam katolickie (pozorne ale katolickie), i moge powiedziec ze istnieje tyle blednych doktryn kosciola ze to sie w glowie nie miesci, najprostrzym przykladem a zarazem jak waznym jest 10 przykazan, bo te ktore zna wiekszosc ludzi nie do konca sa poprawn

Ale Bog dal kazdemu wolna wole i mozna wierzyc w co sie chce, tylko co jesli dane przekonania byly bledne...

Opublikowano
Zgadzam sie troche, to ze kosciol miesza sie tam gdzie nie powiniem i ma mase brudnych interesow to prawda, ale tak bylo od zawsze, bo od zawsze koscio katolicki sprawowal wladze, kiedys bezwzgledna, teraz mniejsza ale wciaz znaczacą, i 2 lata temu palikotowi to nie przeszkadzalo niby,

Sam nie jestem katolikiem choc korzenie mam katolickie (pozorne ale katolickie), i moge powiedziec ze istnieje tyle blednych doktryn kosciola ze to sie w glowie nie miesci, najprostrzym przykladem a zarazem jak waznym jest 10 przykazan, bo te ktore zna wiekszosc ludzi nie do konca sa poprawn

Ale Bog dal kazdemu wolna wole i mozna wierzyc w co sie chce, tylko co jesli dane przekonania byly bledne...

Dokładnie jak mówisz, na własne potrzeby zmienili treść niektórych przykazań. Najpierw nawracali ogniem i mieczem, paląc na stosie dziesiątki kobiet.... ale niech ten wątek może dalej o spotach i pierdołach pozostanie. Tematy wiary i polityki są dosyć delikatne i nie chciałbym żeby ktoś poczuł się urażony.

Opublikowano

wiara zawsze byla doskonalym szyldem, pod ktorym na rzez prowadzono tysiace setek baranow, tak bylo jest i bedzie.

Z tego co sie orientuje bylo kilka rodzajow pompek w zaleznosci od rocznika i wyposazenia, ja mam 2 kostki, jedna 2 piny druga 12 i 1 wezyk od powietrza. Gdyby ktorys kolega mogl pomoc wdzieczny bylbym niezmiernie

Opublikowano
  • Autor

to ja Ci nie pomogę, moja ma 2 wężyki i 3 kostki

Opublikowano

Moja ma 2 wężyki i 2 kostki, ale z jednej kostki idzie 5 pinów a z drugiej dużo....w niektórych pompkach chyba jest od razu moduł komfortu, czy jakoś tak. Domykanie szyb i jakieś podobne bajery...

Opublikowano
  • Autor

tak to jest u mnie

Opublikowano

pilot i alarm jeszcze + sterowanie oswietleniem. Trudno moze na szrocie znajde cos.dziekuje panowie

Opublikowano

Popytaj chłopaków z forum co sprzedają graty, np Krycha. Spisz swój nr z pompki i do niego wal. Może coś znajdzie.

Opublikowano
  • Autor

najszybciej będzie tak jak pisze kalik ;D

Opublikowano

HarryH coś Ty tak wczoraj po brzeskiej szalał :wink:

Opublikowano
  • Autor
;) ja szalał? to tak normalnie ;D
Opublikowano

co tam

Opublikowano

Siemka

Opublikowano

nie mozna napisać ok, jo, hi

Wiadomość, która została wpisana jest zbyt krótka. Musi zawierać co najmniej 3 znaków

Opublikowano
  • Autor

yo :)

Opublikowano

Zastanawiam się ile kupić piwa na święta :decayed:

Opublikowano
  • Autor

ze dwie skrzynki ;)

Opublikowano

Myślałem bardziej o 1,5, ale Twoja propozycja wydaje się być równie kusząca:decayed: