Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

"Spoty w Siedlcach, parking Polimex-Mostostal, zapraszamy!!!"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

powiedziałeś że oddzwonisz :decayed:

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 190,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

img0147fq.jpg

akcent A4-Klub na moim weselu :) samochod brudny aż wstyd ale taka pogoda była co zrobić

img0136eh.jpg

pozdrawiam!:)

Opublikowano

kokarda jeszcze wisi...

Opublikowano

Gratulacje w takim razie to robimy spota i próbujemy weselną :gwizdanie: :kox:

Opublikowano

Widziałem wczoraj na przedłużeniu Kilińskiego jak skręcałeś w prawo w Piłsudskiego koło 14... i dziś na Armii Krajowej koło 10... wczoraj nawet obtrąbiłem, ale kolega był taki przejęty, że nie zuważył.... Auto u je ba ne strasznie trza przyznać, aż nie pasuje żeby tak piękna kobieta do niego wsiadała...

Opublikowano

tak, a dzisiaj eis jeszcze zaparkował na środku ronda i wzięło go na gadatki :gwizdanie:

Opublikowano

Moje gratulacje! To i ja się pochwalę, foty sprzed dwóch lat fura moja i Harrego:

imag0018uf.jpg

imag0020zr.jpg

imag0021xd.jpg

kgb6003.jpg

Tak to było 2 lata temu, a tydzień temu Panowie urodziła mi się córeczka :dance::drinks::banan: !!!

Opublikowano

Gratulacje dla Ciebie Pawle i dla Młodożeńca oczywiście.

Opublikowano

wasze fury nie ma co porownywac, wiem ze moja wstyd ale naprawde to byl ciezki dzien a na myjni bylem dwa razy... kursy do rodzicow za miasto a potem do wujkow żony do żaboklik i spowrotem zrobily swoje niestety... a jeszcze wczesniej co chwile padalo... dlatego tak duzo fot z autem nie bylo, 40zl psu w morde za myjnie, a dzien wczesniej ojcu zapchal sie karcher piachem bo wode bral z pompy ze studni ktora zassala syf z dna :confused4:

gratulacje za nowego czlonka rodziny huragan :)

a na rozmowy ze szwagrem zawsze znajde czas nawet i na rondzie w srodku miasta :kox:

aa i dizeki za te fotki Avanta harrego z koncowkami wydechu (od eSki?) i tymi lampkami tylnymi juz wiem ze w sumie ok to wyglada i bede szukal czegos podobnego jak nie tego samego do siebie :gwizdanie:

Opublikowano

Gratulacje w takim razie to robimy spota i próbujemy weselną :gwizdanie: :kox:

tak

a mojej weselnej napijemy się jak już wszyscy będziecie jeździli B9 :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew: :polew:

Opublikowano

a propos... wraz ze zmiana stanu cywilnego nabylem nowe hobby, jako ze wodki nie trawie to za to wino uwielbiam....

24072011219.jpg

jak pierwsze wyjdzie, skombinuje butelki, nakleje na nie wlepki z forum i rozpoczne masowa produkcje ze sprzedaza tu na forum :kox: :kox: :polew:

Opublikowano
  • Autor

;) poprieram taka produkcję ;) pioteros musisz na spota zajechać, może urządzimy coś w ten weekend, chciałbym obejżeć tą Twoją A4 :decayed:

huragan to już dwa lata temu było ;) czas szybko leci czekamy na pępkowe ;D i gratulacje ma się rozumieć ;D

Opublikowano

moze kiedys bede mial po drodze;p w koncu pracuje w polimeksie, ale poki co tez nie ma co pokazywac wozu bo duzo roboty jeszcze mnie czeka przy nim, mechanicznej i kosmetycznej :) nie chce wpasc w jakies kompleksy :D a czasu tez nie mam sporo zeby pogrzebac tu i tam

teraz jestem na etapie szukania pompy ze sterownikiem ABSu i nowych wahaczy, ciagle sie waham bo 1500za lema to cala moja pensja, nawet troche wiecej;p a badziewia tez nie chce, za co oplace mieszkanie wache i studia ;)

gaz tez chcialo by sie wstawic, ale mam takei szczescie do mechanikow ze to jest glowny powod dlaczego z tym zwlekam...

Opublikowano
  • Autor

jak byś przyjechał to byś się kilku ciekawy rzeczy dowiedział z Twoimi problemami :) muszę fotkę pyknąć jaki jest mój u***any błotem po tych deszczach jak mam na podwórku po kostki wody i błoto :) nikt na pokaz nie przyjeżdża tylko pogadać i się spotkać :good:

Opublikowano

ja swojego tez dzisiaj uwalilem w lukowie blotem po wycieraczki przedniej czyby, dobrze ze potem sie ostro rozpadalo na wieczor:):D moze zrobimy taka galerie uwalonych aut, to moze w koncu zablysne w jakiejs dziedzinie na tym forum :>

Opublikowano
  • Autor

coś takiego już chyba kiedyś było :naughty: ale możemy się pochwalić :kox:

Opublikowano

Ja mam w błocie po lusterka...

Opublikowano

maly jubileusz :drunk:

26072011222.jpg

Opublikowano

hehe kurczę kiedy u mnie tak było :gwizdanie: ja już mam trójkę z przodu :wink4:

Opublikowano

Zapytajcie Grzesia :decayed: