Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

"Spoty w Siedlcach, parking Polimex-Mostostal, zapraszamy!!!"

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

poczekaj zobaczysz jak to jest....

• Odpowiedzi 4,1 tys.
  • Wyświetleń 191 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
  • Autor

nie raz już miałem taką sytuację, ale jak bym miał wybierać wysepka czy pies to walił bym w psa, chyba że bym automatycznie go omijał nie myśląc...

Opublikowano

chyba że bym automatycznie go omijał nie myśląc...

sam sobie odpowiedziałeś na pytanie... :good:

Opublikowano

To był odruch nie kontrolowany w lewą stronę a wysepki nawet nie widziałem tylko poczułem. . . :wallbash: :wallbash: no świeże bixy to przykro by było :kox:

Opublikowano

Widzę, że ładnie działasz ze swoją maszyną Marcin. Tez miałem 2 podobne sytuację ostatnio. Raz wyhamowałem bo akurat w mieście mi pies wyskoczył, więc chyba szybciej jak 60 nie jechałem. A przedwczoraj pod same koła mi kot wlazł, nawet nie zdąrzyłem zareagować. Szkoda Twoich felg, ładne

Opublikowano

Witam.Szkoda feli z B6,ładne były :embarrassed: a z A4 masz jeszcze jakieś częsci??

Opublikowano

Nie to było dawno więc nie ma nawet znaku po niej :tongue4:

Opublikowano

W porównaniu tych dwóch sytuacji to co się stało z B6 to mały pryszcz :) Jak miałem kiedyś Vento to na porządku dziennym był u mnie jakiś zając na zderzaku ;)

Opublikowano

Widzę, że ładnie działasz ze swoją maszyną Marcin. Tez miałem 2 podobne sytuację ostatnio. Raz wyhamowałem bo akurat w mieście mi pies wyskoczył, więc chyba szybciej jak 60 nie jechałem. A przedwczoraj pod same koła mi kot wlazł, nawet nie zdąrzyłem zareagować. Szkoda Twoich felg, ładne

na garwolinskiej kolo mnie lezaly na jezdni 2 zdechle koty w odstepu paru dni :> cos o tym wiesz?:D

ostasmarcinek wspolczuje ale na twoim miejscu zrobilbym tak samo, fele, opony to nie front samochodu, je sie tylko wymienia a jeszcze z AC to juz w ogole pryszcz

Opublikowano

Ten kot to akurat był gdzieś na trasie do wawy, już trochę szybciej chyba wtedy jechałem, ale koty to chyba dość miękie bo 0 uszkodzeń miałem :decayed:

Opublikowano

1140 km i w zbiorniku 1/4 została jeszcze :tongue4:

Opublikowano

ale to w tirze? :)

zbiornik 2500 litrów ;)

Opublikowano

Masz rację, paliwo z Tira :wink4:

W ciężarówkach nie mogą być większe zbiorniki niż 1500 litrów, później to już cysterna i musi mieć ADR...

Opublikowano

przez granice więcej przewożą na podczepionych zbiornikach i to w audi ;):decayed::naughty::decayed:

kiedyś ktoś mi opowiadał że chłopaki przerabiali a4 2.6 V6 na a4 2.6 V4 a w te V2 co zostało pakowali towar przez granice :polew: :polew:

Opublikowano

Jakoś nie chce mi się w to wierzyć... fazy rozrządu itd....

Opublikowano

:good: good job :) 1280 mi się udało na całym (60l). I powiedz ile wlałeś w odpowietrznik :gwizdanie: bo średnio wierzę że na 45 litrach zrobiłeś 1140 km :tongue4: 3,95 spalanie średnie :gwizdanie: nie ma opcji :) W odpowietrznik musiałeś zalać a w niego prawie 10 litrów wchodzi jak się odpowiednio przychyli auto :przebiegly: wiem coś o tym :gwizdanie:

Opublikowano

Jakoś nie chce mi się w to wierzyć... fazy rozrządu itd....

i mi

Opublikowano

:good: good job :) 1280 mi się udało na całym (60l). I powiedz ile wlałeś w odpowietrznik :gwizdanie: bo średnio wierzę że na 45 litrach zrobiłeś 1140 km :tongue4: 3,95 spalanie średnie :gwizdanie: nie ma opcji :) W odpowietrznik musiałeś zalać a w niego prawie 10 litrów wchodzi jak się odpowiednio przychyli auto :przebiegly: wiem coś o tym :gwizdanie:

Wlałem pod korek, nie przechylałem auta. Lałem i wciskałem odpowietrznik. Zbiornik z tego co pamiętam ma 62 litry pojemności. Więc niech było te 70 litrów. 4,5 litra na 100 jakieś wyjdzie.

Opublikowano

Wlałem pod korek, nie przechylałem auta. Lałem i wciskałem odpowietrznik. Zbiornik z tego co pamiętam ma 62 litry pojemności. Więc niech było te 70 litrów. 4,5 litra na 100 jakieś wyjdzie.

No to teraz się zgodzę :good: Ale wyszło 4,8 :gwizdanie: czyli podobnie jak u mnie :) I w takie wyniki wierzę :) Mi raz fis pokazał coś takiego:

20110213399.th.jpg

Tyle zostało do zrobienia na tym co miałem w zbiorniku :kox::polew: i to nie było w odpowietrznik :D nawet 50 km od momentu tankowania :D