Mariusz20912091 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 (edytowane) witam auto juz poskładane. Audi 1.8T nie chce odpalić po złożeniu wszystkiego. Gdzie szukać problemu? Edytowane 31 Sierpnia 2020 przez [email protected]
Talpa Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 W swoim poście? O co ci chodzi Mariuszu? Nie było na pasku TVP, że twoje auto się popsuło, z opisem tego co się stało, lub może mi to umknęło.
Talpa Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 1 minutę temu, [email protected] napisał: O co Ci chodzi? Np o to, co się stało, co zostało poskładane, kto składał, jakie błędy są? Czego się spodziewasz, że na forum są ludzie z magiczną kulą, w którą się patrzą i stawiają diagnozę?
Mariusz20912091 Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Autor Opublikowano 31 Sierpnia 2020 Swap skrzyni robilem sam. Zostala mi sprawa elektroniki. Przekodowanie ecu i absu. Gdzie podłączyć czujnik wstecznego? Podobni trzeba mastkiwac przekaźnik ale nie wiem ktory??
Rekomendowane odpowiedzi