daro9a98 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam po zmianie rozrządu zauwarzyłem ze wentylator kręci w drugą stronę Wiecie co może być przyczyna macie jakies pomysły dlaczego on pracuję w drugą stronę i czy to w niczym nie przeszkadza ??
Wihajster Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Witam po zmianie rozrządu zauwarzyłem ze wentylator kręci w drugą stronę Wiecie co może być przyczyna macie jakies pomysły dlaczego on pracuję w drugą stronę i czy to w niczym nie przeszkadza ?? to raczej jest nie mozliwe
artur81 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 w druga strone czyli powietrze leci od sinika do chlodnicy? to jest mozliwe wystarczy zamienic kable
Wihajster Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wentylator klimy czy jak taa...pewnie wisko
wojtekce Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wentylator klimy czy jak taa...pewnie wisko a może ktoś założył pasek micro dwa razy dłuższy i kręci wiskiem w odwrotną stronę
Wihajster Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 nawet wentylator elektryczny od klimy to nie moze być bo nie da sie założyc wtyczki odwrotnie.....niech autor wątku wyjasni o co chodzi tak naprawde
_Solar_ Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wentylator klimy czy jak wentylator cieczy chłodzącej.Stojąc przodem do otwartej maski samochodu powinien sie kręcić w prawo prawda
xandmar Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wentylator klimy czy jak wentylator cieczy chłodzącej.Stojąc przodem do otwartej maski samochodu powinien sie kręcić w prawo prawda tak
_Solar_ Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wentylator klimy czy jak wentylator cieczy chłodzącej.Stojąc przodem do otwartej maski samochodu powinien sie kręcić w prawo prawda tak no własnie a jemu kręci w odwrotną stronę
Wihajster Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 wentylator klimy czy jak wentylator cieczy chłodzącej.Stojąc przodem do otwartej maski samochodu powinien sie kręcić w prawo prawda tak no własnie a jemu kręci w odwrotną stronę tzn.widziałeś czy domyślasz sie,że o to mu chodzi własnie
_Solar_ Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Wihajster znam tą osobę po prostu dobrze oglądałem jego furmanke nie raz i wiem o co sie rozchodzi
wojtekce Opublikowano 1 Kwietnia 2009 Opublikowano 1 Kwietnia 2009 w takim razie jak wisko sie kreci w drugą strone to pasek założony jakoś inaczej nie ma innego wytłumaczenia
daro9a98 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 5 Kwietnia 2009 tak wisko sie kreci w drugą strone co może byc przyczyną 1
mateogda Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 tak wisko sie kreci w drugą strone co może byc przyczyną Źle założony pasek.
_Solar_ Opublikowano 5 Kwietnia 2009 Opublikowano 5 Kwietnia 2009 daro9a98 jutro zawitam u Ciebie to obadamy sprawę dokładniej co i jak myślę ze kolega wojtekce już na samym początku zdiagnozował przyczynę kręcenia sie wiatraka w drugą strone
koza82 Opublikowano 9 Października 2009 Opublikowano 9 Października 2009 nie źle założony pasek tylko wiatrak odwrotnie przykręcony do wiskozy
wojtekce Opublikowano 10 Października 2009 Opublikowano 10 Października 2009 nie źle założony pasek tylko wiatrak odwrotnie przykręcony do wiskozy nie ma takiej możliwości :gwizdanie:
Rekomendowane odpowiedzi