Soldier13 Opublikowano 7 Września 2020 Opublikowano 7 Września 2020 Witam Ostatnio zakupiłem prawie A4 czyli exeo Na forum a4 już jestem kilka ładnych lat, więc postanowiłem wam tutaj przedstawić swój egzemplarz silnik 1.8T 150KM rocznik 2009 z wyposażenia: -grzane kubełki -wielofunkcyjna kierownica -składane lusterka -przyciemniane szyby -tempomat -pakiet czerni w środku itd Nie wiem czy dobrze wstawiłem zdjęcia - dajcie znać Plany? - pakiet LED od TOMNIKA - LPG - w piątek u ROBOFORM550 - polecany warsztat na LPG-forum - może wymiana radia na 2 din z kamerą cofania - ale boje się tych chińczyków. Chcę mieć kamerę cofania, bo w nocy z tymi ciemnymi szybami kiepsko się cofa, na start zamontuje pakiet LED lamp tylnych o ile się da, jak nic nie pomoże to wleci kamera albo w radio, albo w lusterko. Możecie polecić jakieś radio 2din a'la audi style? -Jakieś aluski, są 16 zimówki, wleci minimum 17 letnie. na razie tyle, pozdrawiam. Rafał
Mukade93 Opublikowano 8 Września 2020 Opublikowano 8 Września 2020 dawaj te fotele ;3, fajna sztuka i powodzenia
Soldier13 Opublikowano 8 Września 2020 Autor Opublikowano 8 Września 2020 8 godzin temu, jedrekx napisał: zawsze możesz założyć RNS-E Też o tym myślałem, ale czy to rns-e nie jest przestarzałe? Są tam aktualne mapy? Co z korkami? Jest system głośnomówiący Bluetooth? To radio widziałem tylko na zdjęciach, nigdy się nim nie bawiłem.
afroo. Opublikowano 8 Września 2020 Opublikowano 8 Września 2020 Pokaz lepiej te fotele bo wyglądają ciekawie.
Soldier13 Opublikowano 8 Września 2020 Autor Opublikowano 8 Września 2020 3 godziny temu, afroo. napisał: Pokaz lepiej te fotele bo wyglądają ciekawie. Ok, jak umyje i wyczyszczę auto, bo piekielnie się brudzą te czarne kolory to zrobię foty a propos czarnego koloru, co sądzicie o tym? Zestaw Easy Coat + dysza Easy Coat + dysza Poland.gtechniq.com POLAND.GTECHNIQ.COM łatwy i szybki w aplikacji dysza do rozprowadzania w komplecie ponad 3 miesięce trwałości nie pozostawia smug Easy Coat to jest niby jakaś magiczna powłoka ceramiczna polecana przez Zachara, która skutecznie odpycha wszelkie zabrudzenia i kurz z powierzchni. Warto to kupić? Pozdrawiam serdecznie
Soldier13 Opublikowano 16 Września 2020 Autor Opublikowano 16 Września 2020 W dniu 8.09.2020 o 18:22, afroo. napisał: Pokaz lepiej te fotele bo wyglądają ciekawie. Proszę bardzo. Grzane, dość rzadko spotykane jak ten samochód
Rekomendowane odpowiedzi