grzes1150 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Muszę wyciągnąć kata bo mi w jego miejcce wspawać kawałek rury i czy przy okazji zmienić plecionke czy nie ma co się o nią martwić. Plecionka jeszcze jest szczelna ale dużo drutów w plecionce jest popękanych (w jednym miejscu już prześwituje ta marszczona rura). Lepiej wymienić za jednym zamachem?
Wihajster Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Muszę wyciągnąć kata bo mi w jego miejcce wspawać kawałek rury i czy przy okazji zmienić plecionke czy nie ma co się o nią martwić. Plecionka jeszcze jest szczelna ale dużo drutów w plecionce jest popękanych (w jednym miejscu już prześwituje ta marszczona rura). Lepiej wymienić za jednym zamachem? wymień wszystko przy jednej robocie... :gwizdanie:
wojtekce Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Muszę wyciągnąć kata bo mi w jego miejcce wspawać kawałek rury i czy przy okazji zmienić plecionke czy nie ma co się o nią martwić. Plecionka jeszcze jest szczelna ale dużo drutów w plecionce jest popękanych (w jednym miejscu już prześwituje ta marszczona rura). Lepiej wymienić za jednym zamachem? oczywiście
mlodyy Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 wymien odrazu plecionke bo za jakis czas sie posypie i od nowa tyle samo roboty zeb wykrecic
grzes1150 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Dzięki za odpowiedzi Dziś pomierzyłem co i jak i jutro pewnie zakupie plecionkę. Rurę też już mam.
M3I Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ja zostawiłem taką lekko "zmęczoną" plecionke ... za 3 tygodnie musiałem na nowo spawać.
konradzed Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Opublikowano 8 Kwietnia 2009 Mi jedna całkiem się posypała, a druga nie była zbyt bogata, więc wymieniłem obie. Koszt 200 zł.
Rekomendowane odpowiedzi