MIKI_90 Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 Cześć wszystkim. Nazywam się Piotrek Jestem z Piaseczna. Chciał bym się przywitać i pokazać swoje autko. Co prawda autko kupione już prawie 3 tyg temu ale dopiero znalazłem chwilę żeby wejść na forum i się przywitać. Moje autko to Audi A4 B8 2.0 TDI 190KM. Kolor autka to scuba blue metalic. Jestem zakochany w tym kolorze bo w każdym świetle inaczej wygląda samochód.
wolwerin Opublikowano 12 Września 2020 Opublikowano 12 Września 2020 Gratuluje zakupu, bardzo ładny kolor Napisz coś jeszcze o jego wyposażeniu.
NelsonPL Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 Kolor bardzo fajny. Co ta ślicznotka ma w środku? 1
Michu1996 Opublikowano 13 Września 2020 Opublikowano 13 Września 2020 Wstaw więcej zdjęć Jakie mody w planach ?
MIKI_90 Opublikowano 13 Września 2020 Autor Opublikowano 13 Września 2020 Wyposażenie auta to tapicerka tytanowo-szara isofix fotele sportowe przód Regulacja wysokości foteli przednich manualne + el profilowane lędźwie Klima 3 strefowa el szyby 4x tempomat ESC el lusterka z podgrzewaniem i składane MMI 3G+ (Polskie menu) bluetooth Automat S-tronic Lusterko fotochromatyczne czujnik zmierzchu Światła bi-xenon Światła Led do jazdy dziennej Audi active lane assist Start Stop el. nagrzewnica powietrza szyby tylne i przednia z powłoką termoizolacyjną zawieszenie dynamiczne dekory w środku pokryte lakierem refleksyjnym w kolorze stalowo-szarym pakiet oświetlenia wnętrza. Większość opisałem jak mi się coś przypomni to dopisze Jeśli chodzi o plany z samochodem to jest ich kilka ale najpierw musze ogarnąć ważniejsze rzeczy typu rozrząd i olej w skrzyni. aktualnie jestem po wymianie oleju i wszystkich filtrów i dziś z nudów ozonowałem klime.
NelsonPL Opublikowano 14 Września 2020 Opublikowano 14 Września 2020 Wrzuć zdjęcia wnętrza, kokpitu itd
tommy24 Opublikowano 14 Września 2020 Opublikowano 14 Września 2020 Witam. Gratuluję nowej zabawki ?. Co do koloru to gdzieś już taki widziałem ? .Może i ładny ale utrzymać go w czystości to masakra. Powodzenia w dalszych modach
MIKI_90 Opublikowano 14 Września 2020 Autor Opublikowano 14 Września 2020 Akurat na utrzymanie czystości nie narzekam. Nałożoną mam powłokę kwarcowa za 4 zł co 3-4 dni na karchera wystarczy jechać sama woda zdemineralizowana polać auto i jest czyste. Później ściągacza microfibra gruba i samochód w kilka minut czysty. Póki co ma tylko problemy z utrzymaniem w czystości felg. Dużo ramion i dużo szorowania ? Wrzucam odrazu kilka fotek z wnętrza akurat robiłem do ubezpieczalni zdjęcia.
Wandej Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Rozumiem że zawieszenie z eletroniczną regulacją tłumienia masz BD Bardzo ładne auto i fajny środek. Jakbyś potrzebował jakichś części do auta to wal blisko jestem z drugiej strony Warszawy
Michu1996 Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 Myślałeś nad zmianą kierownicy ?
MIKI_90 Opublikowano 15 Września 2020 Autor Opublikowano 15 Września 2020 Zawieszenie jest ok. Ale opony będę chciał zmienić bo nie ukrywam jest twardo. Co do kierownicy może z czasem zmienię ale jeszcze nie rozglądałem się za niczym jak to wszystko wygląda. Napewno będę chciał kamerę cofania założyć bo czasami żona jeździ autkiem i chciała by mieć taki gadżet. Wczoraj uruchomiłem sobie test zegarów. Z czasem pobawię się zobaczę co można więcej uaktywnić vcds.
kamelus_ Opublikowano 15 Września 2020 Opublikowano 15 Września 2020 10 godzin temu, MIKI_90 napisał: Ale opony będę chciał zmienić bo nie ukrywam jest twardo Znaczy przez co, przez opony? Profil za niski?
MIKI_90 Opublikowano 15 Września 2020 Autor Opublikowano 15 Września 2020 Profil raczej nie bo w innych samochodach miałem taki sam profil ale nie było run flat. Jak zmienię na zimowe zwykle zobaczę czy będzie różnica. Kiedyś znajomy miał hondę prelud na run flatach i było sztywno a jak zmienił na zwykłe opony to było bardziej komfortowo. Ostatnio sprawdzałem powietrze w kołach po zakupie i w jednej było 1.6 atmosfery a opona nie była wogole oklapnięta.
MIKI_90 Opublikowano 19 Września 2020 Autor Opublikowano 19 Września 2020 Dziś po pracy chwila trzeba było wykorzystać ładny dzień więc na lakier weszła powłoka kwarcowa. Dodatkowo założyłem żarówki LED na światło wsteczne i jest lepiej niż na zwykłych żarówkach w sensie więcej światła
Barti_ Opublikowano 20 Września 2020 Opublikowano 20 Września 2020 16 godzin temu, MIKI_90 napisał: Dziś po pracy chwila trzeba było wykorzystać ładny dzień więc na lakier weszła powłoka kwarcowa. Dodatkowo założyłem żarówki LED na światło wsteczne i jest lepiej niż na zwykłych żarówkach w sensie więcej światła Ściągnąłbym chociaż "TDI", albo najlepiej oba znaczki
MIKI_90 Opublikowano 21 Września 2020 Autor Opublikowano 21 Września 2020 O tym też myślałem bo u wielu osób widziałem właśnie zdjęte znaczki ?
MIKI_90 Opublikowano 21 Września 2020 Autor Opublikowano 21 Września 2020 Fireball Ultimate Nano Coat. Super się nakłada i super dociera. Polecam
MaciekPL Opublikowano 21 Września 2020 Opublikowano 21 Września 2020 9 godzin temu, MIKI_90 napisał: O tym też myślałem bo u wielu osób widziałem właśnie zdjęte znaczki ? U mnie akurat ori było bez znaczków, ale jeśli są na aucie to jest to szybki i darmowy mod na fajne poprawę tylka. Ringi na czarno tez by fajnie wyszły , reszta chromów itd. W czarny połysk i pod tą scuba bedzie nie do poznania
Rekomendowane odpowiedzi