mirek s Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Dzień dobry, tak jak w tytule chciałem się Was zapytać, czy w w b-5 można zamontować isofix. Audi to sedan z samego początku produkcji. Pomóżcie, bo jak się nie da zamocować fotelika to córka odda audi na złom ;). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Tak, bez najmniejszego problemu. Należy kupić uchwyt i przykręcić do gotowych otworów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 14 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Dzięki za odpowiedź, "internety piszą" że w tych z początku produkcji się nie da. Wolałem się upewnić, jeszcze raz dziękuję. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JawoR36 Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 Podnieś kanapę i poszukaj dziur pod isofix Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 14 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 1 minutę temu, JawoR36 napisał: Podnieś kanapę i poszukaj dziur pod isofix Jeszcze raz dzięki. Jak będę miał dostęp do audi to sprawdzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dev Opublikowano 14 Września 2020 Udostępnij Opublikowano 14 Września 2020 6 godzin temu, JawoR36 napisał: Tak, bez najmniejszego problemu. Należy kupić uchwyt i przykręcić do gotowych otworów. isofix w B5 był od 1998r od małego lifta wczesniej nie bedzie otworów pod niego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek s Opublikowano 15 Września 2020 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Września 2020 Tak właśnie czułem, że autko za stare na takie bajery - dzięki Dev. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi