habor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Witam. co jakiś czas włącza mi się tryb awaryjny. błąd 575. proszę o analizę. w 003 zrobiłem wszystkie grupy na raz i troszkę kiepsko wyszło. postaram się poprawić. Kierownica raczej działa. Jak zdejmuje przewód podciśnienia który nią steruje to podnosi się i opuszcza. Raczej zawsze chodziła w pełnym zakresie ponieważ nie należę do osób jeżdżących do 2000 rpm raczej jestem z zakresu 2500-4000
przemik Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Minimalnie sie przycinaja kierownice ale tragedii nie ma... zrob kpl. logów.
GRazny Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 nie należę do osób jeżdżących do 2000 rpm raczej jestem z zakresu 2500-4000 widać.. kierownicę OK (delikatne przycięcie i przeładowanie - ale to podobno norma przy tych obrotach) ale logów dynamicznych więcej by się przydało
spanky Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 pomasuj troche prwa stopa i powinno sie rozjezdzic ....
habor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 a czy możliwe jest to, że to nie przycinają się kierownice tylko ten zaworek sterujący (N75)?? Z jakich grup logi wykonać. czy tylko z 003 i 011, czy z jakichś jeszcze??
spanky Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 a czy możliwe jest to, że to nie przycinają się kierownice tylko ten zaworek sterujący (N75)?? Z jakich grup logi wykonać. czy tylko z 003 i 011, czy z jakichś jeszcze?? z tych : http://www.a4-klub.pl/smf/tdi_diagnostyka_aktualizacja_30_vii_2008-t18478.0.html
habor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Niestety nie miałem nikogo do pomocy przy dynamicznych a więc zrobiłem je na wykresie. Widać przeładowanie turbiny. Tylko czy to jest wina kierownicy (w niektórych momentach nawet sporo) czy zaworku n75??
przemik Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Poki nie zrobisz porzadnie kpl. logow bedziemy poruszac sie w sferze domysłow i przypuszczen.. Pozdr
habor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Koledzy mam problem z wykonaniem próby statycznej grupy Basic Settings 011. Pojawia się komunikat ERROR: GROUP 011 NOT AVAILABLE. Chodzi tu o to, że nie posiadam tej funkcji??
przemik Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Opublikowano 4 Kwietnia 2009 Nie masz tej funkcji w sterowniku... po prostu jej nie loguj
spanky Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Opublikowano 9 Kwietnia 2009 Niestety nie miałem nikogo do pomocy przy dynamicznych a więc zrobiłem je na wykresie. Widać przeładowanie turbiny. Tylko czy to jest wina kierownicy (w niektórych momentach nawet sporo) czy zaworku n75?? logi w formie tabeli daly by lepszy poglad na sytuacje ...
Rekomendowane odpowiedzi