Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Dywaniki welurowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No zgadza się,ja wyczaiłem na myjniach i to nie markowych super maszynę do czyszczenia dywaników,po takim zabiegu wyglądają jak nowe :good:

można wiedzieć co to za maszyna i jak wygląda ... skorzystam z chęcią :cool1:

Zrobię zdjęcia i pokaże,sami ocenicie :good:

Opublikowano

a moze mi ktos przeslac linka do ori welurkow bo ja tez mam niepasujace podruby i chcialbym je zmienic

Opublikowano

Orientuje się ktoś ile kosztują ori welurowe dywaniki? Pseudo welur z allegro nadaje się do kosza i pasuje cos kupić, najlepiej właśnie ori :good:

Opublikowano

Tez reflektowałbym na ori welury, ale na alledrogo nic nie ma. Moze ktos ma jakies dojscia :naughty:

Opublikowano

do B7/B6 8E1 863 691 - ok 180 pln/komplet

Opublikowano

do B7/B6 8E1 863 691 - ok 180 pln/komplet

To cena promocyjna czy normalna w salonie ?

Opublikowano

Orientuje się ktoś ile kosztują ori welurowe dywaniki? Pseudo welur z allegro nadaje się do kosza i pasuje cos kupić, najlepiej właśnie ori :good:

a już miałem je zamawiać :thumbdown:

Opublikowano

Ja kupowałem na allegro rok temu, welurowe ze stoperami za 105 zł nie mam z nimi żadnych problemów, spisują się na medal :good:

niestety nie pamietam u kogo je kupowałem (nick)

Opublikowano

Ja kupowałem na allegro rok temu, welurowe ze stoperami za 105 zł nie mam z nimi żadnych problemów, spisują się na medal :good:

niestety nie pamietam u kogo je kupowałem (nick)

a jednak można trafić.szkoda true,ze nie pamiętasz od kogo.kupiłeś czyste czy z napisami??? :hi:

Opublikowano

czyste, z napisami były chyba 10 zł droższe ale napis był czerwony i mi się nie podobał, sprawdzałem jeszcze na allegro czy nie w historii ale już znikło niestety :confused4: tak czy siak na pewno można kupić dobre dywaniki na allegro :wink4:

Opublikowano

czyste, z napisami były chyba 10 zł droższe ale napis był czerwony i mi się nie podobał, sprawdzałem jeszcze na allegro czy nie w historii ale już znikło niestety :confused4: tak czy siak na pewno można kupić dobre dywaniki na allegro :wink4:

wystawienie dobrego komentarza powinno byc ,wiec tak jego mościa znajdziesz :wink4:

Opublikowano

[/quot

mogliby podawać rozstaw stoperów,byłoby łatwiej[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 18:29_________________________________________________

wystawienie dobrego komentarza powinno byc wiec tak jego mościa znajdziesz :wink4:

no właśnie trueogre komentarz wystawiałeś???

Opublikowano

zaraz polookam :decayed:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 18:33_________________________________________________15 stron komentarzy...... trochę mi się nie chce :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 18:35_________________________________________________ale poszukam, poczekaj chwilkę :wink4:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 18:40_________________________________________________http://www.allegro.pl/search.php?string=audi&us_id=1690141&country=1

proszę, to chyba ten, na 99% :wink4:

Opublikowano

zaraz polookam :decayed:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 18:33_________________________________________________15 stron komentarzy...... trochę mi się nie chce :gwizdanie:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 18:35_________________________________________________ale poszukam, poczekaj chwilkę :wink4:[br]Dopisany: 10 Kwiecień 2009, 18:40_________________________________________________http://www.allegro.pl/search.php?string=audi&us_id=1690141&country=1

proszę, to chyba ten, na 99% :wink4:

co by wyście beze mnie zrobili :kox::wink4:

Opublikowano

co by wyście beze mnie zrobili

mieli więcej czasu dla siebie :polew: :polew:
Opublikowano

co by wyście beze mnie zrobili

mieli więcej czasu dla siebie :polew: :polew:

Chcecie naprawdę zaj...ste dywaniki to kupcie u tego gościa:

http://moto.allegro.pl/item600478957_producent_dywaniki_welurowe_ideal_audi_a4_95_01r.html.

Wyglądają dokładnie tak, jak na zdjęciach. Pasują idealnie, czarny jest na prawdę czarny, napis "Passend fur Audi" jest niewielki i gustowny (chociaż trochę się brudzi). Na innej aukcji ten koleś ma też stopery. Ja kupiłem na tył i przód. Założenie to żadna filozofia. Stopery są dobrej jakości i za żadne skarby się nie urwą (wyglądają jak ori). Jak nie ma na allegro do waszego modelu to dzwonisz i masz :> Polecam. Zresztą na ponad 12000 sprzedanych przedmiotów koleś ma 4 negatywy :slina: (w dodatku bzdetne). Kupiłem u niego jeszcze osłonę silnika i skrzyni biegów.