Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Dywaniki welurowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja mam takie dywaniki, tylko oryginalne i sobie chwalę. :tongue4:

no to nie masz takich, tylko oryginalne :cool1:

Opublikowano

Najlepsze są gumowe wycieraczki a nie jakieś dywany..

Opublikowano

Dobra po pierwsze nogi ci się nie ślizgają, po drugie aż tak czesto nie trzeba ich sprzątać wystarczy wytrzepać i po robocie

A nawet jak się porządnie ubrudzą to szmatka z wodą i płynem.

Opublikowano

ja z welurkami śmigam cały czas - deszcz i śnieg czy też sucho .... lubie i do tego ładnie w aucie .... :naughty::evil:

Opublikowano

Tylko trzeba je często czyścić... Ale ładniej wygląda :naughty:

Zawsze są plusy i minusy... :cool1:

Opublikowano

Dobra po pierwsze nogi ci się nie ślizgają, po drugie aż tak czesto nie trzeba ich sprzątać wystarczy wytrzepać i po robocie

A nawet jak się porządnie ubrudzą to szmatka z wodą i płynem.

na welurach tez sie nie slizgaja i tez wystarczy je wytrzepac, wiadomo ze jak mokro to lepsza guma ale znowu jak sucho to gumowe wygladaja jak z kibla, cale ukurzone, uje...e............. Poza tym welurowe sa duzo bardziej estetyczne i eleganckie, dodaja uroku autu!
Opublikowano

...a za urok trzeba troszkę czasu poświęcić przy sprzątaniu :wink4:

Jak ktoś nie ma czasu to woli gumę :gwizdanie:

Ja też w lecie welur a w zimie guma :decayed: i jest :good:

Opublikowano

Kupiłem auto z ori welurami, jednak od kierowcy była wytarta dziura. Kupiłem te z allegro i szczerze nie polecam. Stopery nie pasują, w ogóle ten "welur" słabej jakości :confused4: Rok je mam i nadają sie do wyrzucenia :thumbdown:

Opublikowano

ja z welurkami śmigam cały czas - deszcz i śnieg czy też sucho .... lubie i do tego ładnie w aucie .... :naughty::evil:

ja też tylko z welurkami, nie wyobrażam sobie gumowych do mojej jasnej tapicerki, teraz na wiosnę tylko małe pranko im się zrobi po zimie choć i tak się nie brudzą tak bardzo i będzie lux.

Opublikowano

kuredu do takiej furki to w życiu gumiaków bym nie założył.... :decayed: :gwizdanie:

Opublikowano

Ja na swoich mykałem całą zimę i wystarczyło je tylko odkurzyć. :wink4: Oryginalnym dywanikom nic nie jest groźne. :decayed:

Opublikowano

Kupiłem auto z ori welurami, jednak od kierowcy była wytarta dziura. Kupiłem te z allegro i szczerze nie polecam. Stopery nie pasują, w ogóle ten "welur" słabej jakości :confused4: Rok je mam i nadają sie do wyrzucenia :thumbdown:

Sławcio w pełni się z Tobą zgadzam .... skusiłem się na takie z allegro 99pln i ni chu chu nie pasują do ori stoperów ...normalnie wylata :gwizdanie:

Opublikowano

Oryginalne dywaniki można mieć cały rok,tylko trzeba uważać z jakimi buciorami się wchodzi.Ja nie narzekam i podróby nie założę, nawet na zimę :naughty:

Opublikowano

maro-a4

Ja pakowałem się ze śniegu lub błocka i nawet specjalnie nie uważałem. :decayed:

Opublikowano

No zgadza się,ja wyczaiłem na myjniach i to nie markowych super maszynę do czyszczenia dywaników,po takim zabiegu wyglądają jak nowe :good:

Opublikowano

No zgadza się,ja wyczaiłem na myjniach i to nie markowych super maszynę do czyszczenia dywaników,po takim zabiegu wyglądają jak nowe :good:

można wiedzieć co to za maszyna i jak wygląda ... skorzystam z chęcią :cool1: