Skocz do zawartości
Wyświetl w aplikacji

Lepszy sposób przeglądania. Dowiedz się więcej.

Forum Audi A4 Klub Polska

Aplikacja działająca w trybie pełnoekranowym na ekranie głównym, z powiadomieniami push, odznakami i wieloma innymi funkcjami.

Aby zainstalować tę aplikację na iOS i iPadOS
  1. Stuknij ikonę Udostępnij w Safari
  2. Przewiń menu i stuknij Dodaj do ekranu głównego.
  3. Stuknij Dodaj w prawym górnym rogu.
Aby zainstalować tę aplikację na urządzeniu z systemem Android
  1. Kliknij menu z trzema kropkami (⋮) w prawym górnym rogu przeglądarki.
  2. Kliknij Dodaj do ekranu głównego lub Zainstaluj aplikację.
  3. Potwierdź, klikając Zainstaluj.

[ALL B5] Dywaniki welurowe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Te dywaniki wyglądają ładnie :good: cena również nie jest oszałamiająca ,a najlepsze że masz do wyboru kilka kolorów :cool1: warte polecenia :hi:

Opublikowano

nie posiadam takowych, ale jak dla mnie lekka lipa, ale ja się nie znam :wink4:

Opublikowano

Ja mam takie dywaniki i muszę przyznać, że :no:. Niby posiadają stopery ale dosyć często muszę poprawiać (szczególnie ten kierowcy) bo wyskakuje ze stopera. Ale za tą kasę nie ma co wymagać.

Opublikowano

mialem takie dywaniki i wrociłem do starych,W tych plastiowe stopery zaczęły się odklejać od materiału.moim zdaniem lipa.

Opublikowano

W sumie ja bym nie kupował na allegro tylko w jakimś sklepie. Przed kupnem przymierzyć czy pasują ładnie , czy się nie ślizgają, czy jakość materiału jest ok itp... bo po co wyrzucać kase w błoto :mysli:

pzdr

Opublikowano

kopiłem takie na giełdzie za 55 zl i powiem ze wolałbym te 55 zł oddać potrzebującym przynajmniej zrobiłbym coś pożytecznego

jednym słowem dla mnie lipa i szkoda pieniędzy

Opublikowano

mówiąc że lipa miałem na myśli te dywaniki

http://www.autodywaniki.pl/1/Dywaniki_welurowe/Audi/duze/a4_4.jpg [br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 08:46_________________________________________________a stopery w ogóle nie pasowały z tymi oryginalnymi i dywanik cały czas się przesuwał

Opublikowano

vomit kupilem takie same heheh zobaczymy jak przyjda co sa warte :polew::naughty:

Opublikowano

ja posiadam takowe dywaniki tylko ze bez napisu i sa w porzadku :good: tylko dywanik kierowcy juz mam mocno spałachany :disgust:mlodyy jak przyjdą dywaniki to daj znać czy dobre jakościowo są i czy stopery elegancko pasuja.Wiosna juz jest wiec przydało by sie kupić i wsadzić nowe welurki do auta :decayed:

Opublikowano

Aha chodzi Ci o stopery, bo myślałem, że Ci się nie podobają.

nie nie jeśli chodzi o wygląd to jest ok ale jakość moim zdaniem do bani no chyba ze ja na takie akurat trafiłem :kwasny:

Opublikowano

Ja mam welurowe i chwalę nic się nie śliza nie przesuwa krótko mówiąc jest elegancko.Cyknę foto to wrzucę jakie niedawno zakupiłem za niewielkie pieniądze :hi:

Opublikowano

pokaż te foty bo jestem ciekaw jak to wygląda :wink4: i czy stopery idealnie pasuja :cool1:

Opublikowano

Witam

Dywaniki przyszy material ok wyglad tez ok ale stopery za szeroko o jakies 2 mm ale male dlubanko i jest ok wiec jesli chcecie kupic od tego goscia podajcioe dokladny wymiar zaczepow bo jego katalog jakis lewy jest albo szwacz byl pijany heheh ale ogolnie ladnie sie prezentuja w aucie i material tez :good: w wolnej chwili zrobie foto i zapodam :naughty:

Opublikowano

To że są stopery to już duży + :naughty: A jak się komuś nie podobają niech kupi sobie ori :polew:

Czekamy na foto :good:

Opublikowano

To że są stopery to już duży + :naughty:

no to widzę, że bardzo łatwo Ciebie zadowolić :gwizdanie:

A jak się komuś nie podobają niech kupi sobie ori :polew:

a ori to co - zło :?:

Opublikowano

To że są stopery to już duży + :naughty:

no to widzę, że bardzo łatwo Ciebie zadowolić :gwizdanie:

A jak się komuś nie podobają niech kupi sobie ori :polew:

a ori to co - zło :?:

Ja mam ori i następne będą też ori :good: żle to zrozumiałeś.Każdy kupuje co chce.

Opublikowano

Ja mam ori i następne będą też ori :good: żle to zrozumiałeś.Każdy kupuje co chce.

:ok2:

Opublikowano

Ja mam takie dywaniki, tylko oryginalne i sobie chwalę. :tongue4: