mk4 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Mam pytanko ponieważ udało mi się w bdb cenie dopaść klimatronik pod rns-e tylko ze on posiada funkcje auto w miejscu gdzie miałem w starym klimatroniku OFF, pytanie jest czy ta funkcja będzie poprawnie działała czy potrzebne są dodatkowe czujniki?
GRazny Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 czyli co? patrząc od góry: AUTO ECON i znowu AUTO ??
mk4 Opublikowano 2 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 2 Kwietnia 2009 jutro zrobię zdjęcie dokładne jest jakby drugi przycisk obiegu zamkniętego z małym znaczkiem "A"
ono Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 To jest automatyczny obieg zamknięty w razie zanieczyszczonego powietrza , do tego jak pamiętam trzeba dodatkowy czujnik
mk4 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 dokładnie cytując "automatyczny obieg zamknięty w razie zanieczyszczonego powietrza" to by to było... bo w jakimś to stopniu działa ale nie wiem na ile... czyli wymagany dodatkowy czujnik.. to nie fajnie, muszę sie w takim razi zagłębić w ten temat, dzięki za odpowiedz
mm.max Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Czujnik znajduje się tuż za filtrem przeciwpyłkowym w dolnej jego obudowie Symbol 4B0 907 659A Podłączenie - 3 przewody PIN 1. Plusik po bezpieczniku 2. Masa 3. Wtyczka C Climatronica - PIN 7 :gwizdanie:
mk4 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Czujnik znajduje się tuż za filtrem przeciwpyłkowym w dolnej jego obudowie Symbol 4B0 907 659A Podłączenie - 3 przewody PIN 1. Plusik po bezpieczniku 2. Masa 3. Wtyczka C Climatronica - PIN 7 :gwizdanie: nie no mm.max jesteś nie niesamowity dzieki śliczne, muszę zakupić ten czujnik ... jak wolno zapytać ..z zamiłowania czy prowadzisz serwis samochodowy?
mm.max Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tak mnie tylko zastanawia czy w klimatroniku jest wtedy opcja w kodowaniu uwzględniająca czujnik jakości powietrza czy nie choć w A6 spotkałem sie z czujnikiem jakości powietrza bez dodatkowego przycisku w klimatroniku i nie było tez opcji dodatkowego kodowania z zamiłowania czy prowadzisz serwis samochodowy? ZAMIŁOWANIE to wystarczy aby mieć parcie na wiedzę ;P
mk4 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Tak mnie tylko zastanawia czy w klimatroniku jest wtedy opcja w kodowaniu uwzględniająca czujnik jakości powietrza czy nie choć w A6 spotkałem sie z czujnikiem jakości powietrza bez dodatkowego przycisku w klimatroniku i nie było tez opcji dodatkowego kodowania z zamiłowania czy prowadzisz serwis samochodowy? ZAMIŁOWANIE to wystarczy aby mieć parcie na wiedzę ;P skoro jest przycisk to chyba odpowiednio jest ustawiony taki klimatronik pod czujnik.. czy myślisz ze jeszcze coś wymaga kodowania? to jest zagadka bo powiem szczerze ja się pierwszy raz spotkałem z czymś takim w A4 (ale może mało widziałem)
ono Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja się pierwszy raz spotkałem z czymś takim w A4 (ale może mało widziałem) Zawsze było , za dopłatą ,jakieś 1300 zł . Lukass ma w swojej A4.
GRazny Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ja się pierwszy raz spotkałem z czymś takim w A4 (ale może mało widziałem) Zawsze było , za dopłatą ,jakieś 1300 zł . Lukass ma w swojej A4. jest w instrukcji info o tym... ciekawe jak się sprawuje?
mk4 Opublikowano 2 Lipca 2009 Autor Opublikowano 2 Lipca 2009 koledzy takie pytanie bo chce podłączyć ten czujnik tylko problem bo nie bardzo wiem jak można w etce zlokalizować wtyczkę do tego czujnika Symbol 4B0 907 659A. Ma może ktoś wiedzę, porady jak ja odnaleźć ?
mm.max Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 Prosze kolego Wtyczka 1J0 972 483 A (3styki)
mk4 Opublikowano 3 Lipca 2009 Autor Opublikowano 3 Lipca 2009 Prosze kolego Wtyczka 1J0 972 483 A (3styki) Dzięki wielkie !!!
GRazny Opublikowano 3 Lipca 2009 Opublikowano 3 Lipca 2009 pochwal się jak działa... stań za jakimś autobusem i opisz wrażenia
mm.max Opublikowano 4 Lipca 2009 Opublikowano 4 Lipca 2009 pochwal się jak działa... stań za jakimś autobusem i opisz wrażenia Kolega ma coś takiego w A3 8P ... skutecznośc tego jest taka ze przy autobusie euro 0 to potrafi zamknąć obieg powietrza ale za to nawóz z pola czy jazdę za samochodem przewożącym bydło traktuje jako najlepszą "perfumę"
aju Opublikowano 6 Lipca 2009 Opublikowano 6 Lipca 2009 tak samo ma moja małżonka w bmw e46 320d, zapaszki z pola zawsze wchodzą do środka
kantek1 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Witam może ktoś się orientuje czy jak nie będę miał tego czujnika a panel z tym przyciskiem to będzie wszystko sprawne i nie będzie żadnych komplikacji ????
wrclaguna Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Opublikowano 26 Kwietnia 2012 Bedziesz miał bład czujnika jakości powietrza
Rekomendowane odpowiedzi