Sawa86 Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 Poszukuje Bluetooth z mikrofonem do zwykłego radia
pila24 Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 (edytowane) Mam od kufatec moduł ,działa tak jak fabryczny. Obsługa poprzez radio lub z kiery Edytowane 1 Października 2020 przez pila24 1
Sawa86 Opublikowano 1 Października 2020 Autor Opublikowano 1 Października 2020 1 godzinę temu, pila24 napisał: Mam od kufatec moduł ,działa tak jak fabryczny. Obsługa poprzez radio lub z kiery Który model posiadasz
Sawa86 Opublikowano 1 Października 2020 Autor Opublikowano 1 Października 2020 7 minut temu, Sawa86 napisał: Który model posiadasz CTAADBT004 Audi Bluetooth Hands Free - Ljud-streaming - WWW.MDS.SE CTAADBT004 Audi Bluetooth Hands Free - Ljud-streaming - Aux Bluetooth Adapter - nu hos MDS... Myślałem o czyms takiej Ale nie wiem czy będzie działać na 100%
pila24 Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 Mam taki jak z linku poniżej,ale on do rozmów jest a nie do słuchania muzy. Co prawda ma funkcję sterowania muzyka wprost ze smartphona za pomocą kierownicy MF ale muza idzie przez kanał mono który służy do rozmów. To odpowiednik fabrycznego modułu głośnomówiącego + dodatkowe funkcje. Kufatec 36431 - FISCON Bluetooth Handsfree set for Audi "Basic Plus" with Quadlock WWW.KOLUMBUS24.COM
Sawa86 Opublikowano 1 Października 2020 Autor Opublikowano 1 Października 2020 Godzinę temu, pila24 napisał: Mam taki jak z linku poniżej,ale on do rozmów jest a nie do słuchania muzy. Co prawda ma funkcję sterowania muzyka wprost ze smartphona za pomocą kierownicy MF ale muza idzie przez kanał mono który służy do rozmów. To odpowiednik fabrycznego modułu głośnomówiącego + dodatkowe funkcje. Kufatec 36431 - FISCON Bluetooth Handsfree set for Audi "Basic Plus" with Quadlock WWW.KOLUMBUS24.COM Dzięki bardzo przydatne
pila24 Opublikowano 1 Października 2020 Opublikowano 1 Października 2020 26 minut temu, Sawa86 napisał: Dzięki bardzo przydatne Oczywiście moduł jest na sprzedaż jak jesteś zainteresowany,cena kilka razy niższa niż w linku ?
Sawa86 Opublikowano 1 Października 2020 Autor Opublikowano 1 Października 2020 13 minut temu, pila24 napisał: Oczywiście moduł jest na sprzedaż jak jesteś zainteresowany,cena kilka razy niższa niż w linku ? A dokładnie
Rekomendowane odpowiedzi