Baziutta Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Witam. Od niedawna jestem posiadaczem niuni B7 i mam takie pytanie. Poprzedni właściciel z niewiadomych mi przyczyn odciął te kable. Od czego one mogą być. Dodam, że czujniki cofania nie działają(jedno długie piknięcie i nic więcej). Z góry dzięki za podpowiedź.
pila24 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Od głośnika tuby,teraz nie gra ten głośnik. A działają głośniki z tylu w drzwiach?
Muskel1 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 To są kable sasilające subwoofer (ta czarna skrzynka na której wzmacniacz przykręcony). Jeden ciągły sygnał informuje o awarri systemu pdc. Któryś z czujników pewnie padł. Trzeba podłączyć pod komputer i zobaczyć jaki błąd jest zapisany.
Muskel1 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Teraz, Muskel1 napisał: To są kable zasilające subwoofer (ta czarna skrzynka na której wzmacniacz przykręcony). Jeden ciągły sygnał informuje o awarri systemu pdc. Któryś z czujników pewnie padł. Trzeba podłączyć pod komputer i zobaczyć jaki błąd jest zapisany.
Muskel1 Opublikowano 10 Października 2020 Opublikowano 10 Października 2020 Teraz, Muskel1 napisał: kabel te nie ma nic wspólnego z czujnikami.
Baziutta Opublikowano 11 Października 2020 Autor Opublikowano 11 Października 2020 Właśnie też nie działają. A macie może zdjęcie gdzie ta wiązka powinna iść? W sensie w które piny powpinać.
Muskel1 Opublikowano 11 Października 2020 Opublikowano 11 Października 2020 4 minuty temu, Baziutta napisał: Właśnie też nie działają. A macie może zdjęcie gdzie ta wiązka powinna iść? W sensie w które piny powpinać.
pila24 Opublikowano 11 Października 2020 Opublikowano 11 Października 2020 Ogólnie poprzedni właściciel nie był zbyt rozgarnięty,uciął przewody a 15 cm dalej miał wtyczkę którą mógł po prostu wypiąć. Przy awarii silniczka jest możliwy wyciek płynu na owy wzmiaczniacz.
Rekomendowane odpowiedzi