Skocz do zawartości
IGNOROWANY

[ALL B7] Moja A4 B7 quattro S-line // NOWE FOTKI STRONA 3

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

oba ładne :) - jeszcze żeby tylko A4 było wersją EU :wink4:

Opublikowano

ładne :slina: ale brzydka ta dokładka zderzaka w A4 (chromowana?) :thumbdown: ale Beta :kox:

Opublikowano

Hmm ładne autka bardzo ładne gratuluje zakupu :) to jeszcze RNS-e :kox: dodać ;)

Opublikowano

Hmm ładne autka bardzo ładne gratuluje zakupu :) to jeszcze RNS-e :kox: dodać ;)

co to jest RNS ?[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 15:10_________________________________________________

ładne :slina: ale brzydka ta dokładka zderzaka w A4 (chromowana?) :thumbdown: ale Beta :kox:

jaka dokladka ziom ? nie ma zadnych dokladek chromowanych

Opublikowano

co to jest RNS ?

RNS-e nawigacja/radio/MP3 ...

RNSE_PROXUSdiagram.jpg

Opublikowano

ten silnik to nie jest czasem 2.0 FSI 150PS :mysli:,200PS mają oznaczenia 2.0 TFSI.

ale niby jest pod znaczkiem OOOO napis turbo :mysli:

jaka dokladka ziom ? nie ma zadnych dokladek chromowanych

o to pomiędzy rurami mi chodzi :cool1:55703476.jpg

Opublikowano

ale niby jest pod znaczkiem OOOO napis turbo :mysli:

tak,tak :)

Opublikowano

chlopaki to tak sie odblilo w sloncu...jest to taki sam kolor jak lakieru hehe dlatego nie wiedzialem oco wam chodzi.... autko to 2.0T 200PS. to jest TFSI silnik nawet po Vinie. tak poprostu jest zapisywane na plastiku komory FSI.

tak,tak :)

Opublikowano

ale Beta :kox:

cos z nia nie tak?:)

wręcz przeciwnie :good: witamy właściciela :decayed:

Opublikowano

ale Beta :kox:

cos z nia nie tak?:)

wręcz przeciwnie :good: witamy właściciela :decayed:

witam, witam. mialo byc A4 a jednak wyszlo bmw...

wiec jedna noga na forum chyba przebywac moge:)

Opublikowano

. autko to 2.0T 200PS. to jest TFSI silnik nawet po Vinie. tak poprostu jest zapisywane na plastiku komory FSI.

nie zauważyłem napsu TURBO pod znaczkiem OOOO na pokrywie silnika :)

brakuje foteli S-line i RNS-E

Opublikowano

. autko to 2.0T 200PS. to jest TFSI silnik nawet po Vinie. tak poprostu jest zapisywane na plastiku komory FSI.

nie zauważyłem napsu TURBO pod znaczkiem OOOO na pokrywie silnika :)

brakuje foteli S-line i RNS-E

więc juz wierzysz ze jest to 200 PS hehe...powiem Ci ze stan tego samochodu jest jak nowy...można go wstawić do salonu i nikt sie nie dowie ze byl uzywany :) obecnie 17tys przebiegu.

Foteli brakuje S-line ale mam pakiet black czyli czarny grill 18stki 5 sztuk itd...jest to dodatkowa opcja na zamowienie w audi.

Opublikowano

Luuudzie, tu niczego nie brakuje! Jest to normalne 2.0TFSi [tak, tak wlasnie wyglada pokrywa silnika :decayed: ] - skorzane fotele w wersji US takie niestety sa. :confused4:

Auto piekne, a w szczegolnosci felgi :good:

Zapraszam na spoty warszawskie, BMW rowniez :cool1::decayed:

Opublikowano

eminencja jones autko MEGA w najfajniejszej z mozliwychy konfiguracji kolorystycznej :cool1: ten grafit z pakietem Black jest wrecz genialny.Jak dla mnie jest tylko jedno ale...........

..........ze to nie avant :decayed::wink4:

Opublikowano

fura :kox:

samw plusy a jedyny minus skrzynia, ja bym wybrał do tego silnika manuala :wink4:

biała tez malinka :good:

Opublikowano

fura :kox:

samw plusy a jedyny minus skrzynia, ja bym wybrał do tego silnika manuala :wink4:

biała tez malinka :good:

wiesz, też o tym myslalem ale manetki w kierownicy takze daja duzo frajdy.

Opublikowano

Ci co się czepiają niech przestaną, fura wyczesana ale BMW bardziej koksiarskie w tej sesji, gratki na pomysł i jakość zdjęć.

Zapodaj chipsa i będzie oki :) nasz kkolega Adas dysponuje już mocą 240 KM :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...