eminencja jones Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 milego oglądania i prosze o komentarze!
miron78 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 oba ładne - jeszcze żeby tylko A4 było wersją EU
Johnyjurek Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 O stary... super , obydwa autka Twoje ?
Piechol Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ładne ale brzydka ta dokładka zderzaka w A4 (chromowana?) ale Beta
mk4 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Hmm ładne autka bardzo ładne gratuluje zakupu to jeszcze RNS-e dodać
eminencja jones Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Hmm ładne autka bardzo ładne gratuluje zakupu to jeszcze RNS-e dodać co to jest RNS ?[br]Dopisany: 03 Kwiecień 2009, 15:10_________________________________________________ ładne ale brzydka ta dokładka zderzaka w A4 (chromowana?) ale Beta jaka dokladka ziom ? nie ma zadnych dokladek chromowanych
mk4 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Hmm ładne autka bardzo ładne gratuluje zakupu to jeszcze RNS-e dodać co to jest RNS ? RNS-e nawigacja/radio/MP3 ...
Piechol Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ten silnik to nie jest czasem 2.0 FSI 150PS ,200PS mają oznaczenia 2.0 TFSI. ale niby jest pod znaczkiem OOOO napis turbo jaka dokladka ziom ? nie ma zadnych dokladek chromowanych o to pomiędzy rurami mi chodzi
Tomeks Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ale niby jest pod znaczkiem OOOO napis turbo tak,tak
eminencja jones Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 chlopaki to tak sie odblilo w sloncu...jest to taki sam kolor jak lakieru hehe dlatego nie wiedzialem oco wam chodzi.... autko to 2.0T 200PS. to jest TFSI silnik nawet po Vinie. tak poprostu jest zapisywane na plastiku komory FSI. tak,tak
Piechol Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ale Beta cos z nia nie tak? wręcz przeciwnie witamy właściciela
BIGPUN Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 ale Beta cos z nia nie tak? wręcz przeciwnie witamy właściciela witam, witam. mialo byc A4 a jednak wyszlo bmw... wiec jedna noga na forum chyba przebywac moge:)
Tomeks Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 . autko to 2.0T 200PS. to jest TFSI silnik nawet po Vinie. tak poprostu jest zapisywane na plastiku komory FSI. nie zauważyłem napsu TURBO pod znaczkiem OOOO na pokrywie silnika brakuje foteli S-line i RNS-E
eminencja jones Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 . autko to 2.0T 200PS. to jest TFSI silnik nawet po Vinie. tak poprostu jest zapisywane na plastiku komory FSI. nie zauważyłem napsu TURBO pod znaczkiem OOOO na pokrywie silnika brakuje foteli S-line i RNS-E więc juz wierzysz ze jest to 200 PS hehe...powiem Ci ze stan tego samochodu jest jak nowy...można go wstawić do salonu i nikt sie nie dowie ze byl uzywany obecnie 17tys przebiegu. Foteli brakuje S-line ale mam pakiet black czyli czarny grill 18stki 5 sztuk itd...jest to dodatkowa opcja na zamowienie w audi.
Flyer Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Luuudzie, tu niczego nie brakuje! Jest to normalne 2.0TFSi [tak, tak wlasnie wyglada pokrywa silnika ] - skorzane fotele w wersji US takie niestety sa. Auto piekne, a w szczegolnosci felgi Zapraszam na spoty warszawskie, BMW rowniez
turdzi Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 eminencja jones autko MEGA w najfajniejszej z mozliwychy konfiguracji kolorystycznej ten grafit z pakietem Black jest wrecz genialny.Jak dla mnie jest tylko jedno ale........... ..........ze to nie avant
T-żółw Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 fura samw plusy a jedyny minus skrzynia, ja bym wybrał do tego silnika manuala biała tez malinka
eminencja jones Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 3 Kwietnia 2009 fura samw plusy a jedyny minus skrzynia, ja bym wybrał do tego silnika manuala biała tez malinka wiesz, też o tym myslalem ale manetki w kierownicy takze daja duzo frajdy.
variocustoms Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Opublikowano 3 Kwietnia 2009 Ci co się czepiają niech przestaną, fura wyczesana ale BMW bardziej koksiarskie w tej sesji, gratki na pomysł i jakość zdjęć. Zapodaj chipsa i będzie oki nasz kkolega Adas dysponuje już mocą 240 KM
Rekomendowane odpowiedzi