Damianneekkk Opublikowano 12 Października 2020 Opublikowano 12 Października 2020 Witam potrzebuje pomocy. Zostały zagubione spinki mocowania RAMKI SKRZYNI BIEGÓW a4 b6 i nigdzie nie mogę tego znaleźć żeby dokupić . Proszę dajcie jakiś namiar link chyba ze ktoś ma do sprzedania to chętnie odkupię zamieszczam zdjęcie o co dokładnie mi chodzi
pila24 Opublikowano 12 Października 2020 Opublikowano 12 Października 2020 (edytowane) Wpadły w boki tunelu,wyciągałem nie raz ? 3B0858137 Kup sobie ze 12 szt, jak tak gubisz. autoPlus - największy sklep VAG w sieci - Karta produktu i odpowiedniki dla: 3B0858137 AUTO-PLUS.PL Wszystkie części do VW Audi Skoda Seat. Największy sklep VAG. Katalog po VIN. Najlepsze ceny Edytowane 12 Października 2020 przez pila24 1
Damianneekkk Opublikowano 12 Października 2020 Autor Opublikowano 12 Października 2020 Mistrzu a jakiegoś linka byś podesłał był byś wielki ?
Damianneekkk Opublikowano 12 Października 2020 Autor Opublikowano 12 Października 2020 Jesteś wielki zamawiam ????
Damianneekkk Opublikowano 12 Października 2020 Autor Opublikowano 12 Października 2020 Mistrzu bo teraz zauważyłem jak już zamówiłem ze to do passata b5 co mi wysłałeś , one pasują tez do naszych b6 tak ? Bo zamówiłem na szybkiego nie patrzyłem
pila24 Opublikowano 12 Października 2020 Opublikowano 12 Października 2020 5 minut temu, Damianneekkk napisał: Mistrzu bo teraz zauważyłem jak już zamówiłem ze to do passata b5 co mi wysłałeś , one pasują tez do naszych b6 tak ? Bo zamówiłem na szybkiego nie patrzyłem Tak pasują to te same części. 1
Rekomendowane odpowiedzi