Norbercik Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 Witam , ostatnio przy wymianie buzera w liczniku , który nie brzęczał . Zauważyłem , ze gdy nie mam wsadzonego kluczyka i wezmę kierunkowskaz w lewo to świecą mi światła pozycyjne przód i tył tylko z lewej strony oraz na odwrót . Czy tak było czy coś się stało i zna odpowiedz jak to naprawić ?
Norbercik Opublikowano 21 Października 2020 Autor Opublikowano 21 Października 2020 Godzinę temu, Fido napisał: Tak ma być. Czyli nic się nie dzieje , po prostu tak jest ?
Fido Opublikowano 21 Października 2020 Opublikowano 21 Października 2020 Tak. Stawiasz auto częściowo na chodniku i częściowo na drodze. By nie włączać kompletu pozycyjnych, dajesz manetkę w lewo, to będzie świecić tylko lewa strona. Analogicznie jest ze stroną prawą. Włączasz z tej strony od drogi.
Norbercik Opublikowano 21 Października 2020 Autor Opublikowano 21 Października 2020 @Fido Okej , dzięki wielkie za pomoc
Edziu Opublikowano 16 Lutego 2021 Opublikowano 16 Lutego 2021 Witam serdecznie. Widzę, że jest temat z kierunkowskazem. Mam nietypowy problem u mnie w aucie, mianowicie podczas jazdy po włączeniu kierunkowskazu robi się zwarcie, cała elektronika wariuje; wyłącza nawiew, radio przestaje grać, wyświetlacz pokazuje wszystkie możliwe kontrolki. Gdzie szukać przyczyny zwarcia?
Rekomendowane odpowiedzi