deejayborys Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 Przeszukałem i nie znalazłem. Jak zdjąć drzwi, muszę wymienić Lewa stronę po kolizji. Ktoś przerabiał temat?
deejayborys Opublikowano 22 Października 2020 Autor Opublikowano 22 Października 2020 30sek szukania i nic z tego nie wynika, bo co odgrecic to wiem tylko jak je zdjac, szarpać do góry bo ni jak nie idzie... I bez złośliwości można odpowiedzieć.
Muskel1 Opublikowano 22 Października 2020 Opublikowano 22 Października 2020 To było bez złośliwości kolego. Powiedz mi czego nie rozumiesz? Na filmiku wszystko wytłumaczone i pokazane. Wypinasz wtyczkę, luzujesz 2 śruby, które ten gość pokazywał oraz wykręcasz całkiem tą jedną śrubę przy karoserii trzymającą ten ogranicznik otwierania drzwi. Następnie podważasz sobie na zawiasach i ciągniesz drzwi do góry. Jeżeli Ci nie puszcza to za mało poluzowałeś śruby na zawiasach.
deejayborys Opublikowano 22 Października 2020 Autor Opublikowano 22 Października 2020 3 minuty temu, Muskel1 napisał: To było bez złośliwości kolego. Powiedz mi czego nie rozumiesz? Na filmiku wszystko wytłumaczone i pokazane. Wypinasz wtyczkę, luzujesz 2 śruby, które ten gość pokazywał oraz wykręcasz całkiem tą jedną śrubę przy karoserii trzymającą ten ogranicznik otwierania drzwi. Następnie podważasz sobie na zawiasach i ciągniesz drzwi do góry. Jeżeli Ci nie puszcza to za mało poluzowałeś śruby na zawiasach. No i teraz wszystko już jasne. Chodziło mi wlanie jak je zdjac z zawiasu. Dzięki wielkie.
Rekomendowane odpowiedzi