pawel_wwy Opublikowano 31 Października 2020 Opublikowano 31 Października 2020 Witam panowie. Posiadam MMI 3G HIGH z fabryczna wersja oprogramowania P0022_D1, mapy bardzo leciwe ECE 5.10.5, można pobłądzić ?♂️ Pamiętam że na forum niegdyś były dostępne linki do pobrania aktualizacji dla wersji BASIC oraz HIGH, aktualnie nigdzie nie mogę tego znaleźć, jedynie na forum A5 i A6 klub są do pobrania z klubowych stron Audi z Rosji, mam jednak co do nich obawy. Są gdzieś na serwerze te pliki skąd można je pobrać i bezpiecznie wgrać? Trochę oczytalem się o aktualizacjach z chomika i z niepewnych źródeł, nie chciałbym narobić sobie kłopotu. Druga sprawa co do map, rozumiem że najnowsza wersja dla MMI 3G HIGH HDD, to będą ECE. 6.31.1, może ktoś polecić bezpieczne źródło?
shaqal Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 Wgraj wersje K0031 ->K0072 - K0206 i finalnie 0257. 1
Barti_ Opublikowano 2 Listopada 2020 Opublikowano 2 Listopada 2020 Jeżeli boisz się niepewnych źródeł - są ludzie którzy zrobią Ci to zdalnie/na miejscu. Cenowo myślę, że 100-150PLN.
pawel_wwy Opublikowano 2 Listopada 2020 Autor Opublikowano 2 Listopada 2020 Wiem, wiem takich pomocników tutaj nie brakuje, jednak co zrobione samemu to inna satysfakcja. 1
Muskel1 Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 13 godzin temu, pawel_wwy napisał: Wiem, wiem takich pomocników tutaj nie brakuje, jednak co zrobione samemu to inna satysfakcja. Uwalone urządzenie mmi to już trochę mniejsza satysfakcja. Ale zawsze wtedy można na forum zapytać o co biega, przecież....
pawel_wwy Opublikowano 3 Listopada 2020 Autor Opublikowano 3 Listopada 2020 38 minut temu, Muskel1 napisał: Uwalone urządzenie mmi to już trochę mniejsza satysfakcja. Ale zawsze wtedy można na forum zapytać o co biega, przecież.... Dlatego wolałem zapytać czy ktoś udostępnia oprogramowanie z pewnego źródła, kiedyś były tutaj na forum linki do oprogramowania dla wersji 3GB oraz 3GH stąd moje zapytanie. Nie chciałem nikogo urazić, ani też zaśmiecac forum, jak uda mi się to ogarnąć to podziele się później swoją wiedzą z innymi w tym wątku. Pozdrawiam
Muskel1 Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 (edytowane) Wątpię żeby ktoś tu linki wrzucał w dzisiejszych czasach. Jakby nie było jest to nielegalne (naruszenie praw autorskich) a czasy się zmieniły wiec wymiana czy raczej udostępnianie takich materiałów może się skończyć listem od kancelarii adwokackiej. Edytowane 3 Listopada 2020 przez Muskel1
Tom A4 Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 (edytowane) 18 godzin temu, pawel_wwy napisał: Wiem, wiem takich pomocników tutaj nie brakuje, jednak co zrobione samemu to inna satysfakcja. Wielokrotnie ta satysfakcja wygląda tak. Nawet pewny plik potrafi ubić navi , skok napięcia błąd przy kopiowaniu plików. Edytowane 3 Listopada 2020 przez Tom A4
shaqal Opublikowano 3 Listopada 2020 Opublikowano 3 Listopada 2020 Softy można legalnie kupic w aso audi na kartach SD.
pawel_wwy Opublikowano 4 Listopada 2020 Autor Opublikowano 4 Listopada 2020 Satysfakcja jednak wygląda w ten sposób: Jednocześnie przestrzegam sam innych poszukujących przed nierozważnym wgrywaniem czegokolwiek niewiadomego pochodzenia. Jeśli ktoś chciałby się poradzić, dopytać w kwestii aktualizacji MMI 3GH bądź map niech pisze na PW. Dziękuję za aktywność osobom udzielającym się w temacie. Wątek można zamknąć.
lukasbdg Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 Cześć wszystkim Mam wersję USA HN+_US_AU3G_K0566_3, Czy wystarczy zaktualizować poprzez kartę SD na wersję hn+ eu au3g k0942, czy muszą zostać zaktualizowane wcześniejsze aktualizacje ?
Tom A4 Opublikowano 6 Listopada 2020 Opublikowano 6 Listopada 2020 (edytowane) Na początek przeróbka jednostki na eu i tunera fm dopiero reszta. Mapy eu nie działają na jednostkach z us i odwrotnie. Edytowane 6 Listopada 2020 przez Tom A4
lukasbdg Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 23 godziny temu, Tom A4 napisał: Na początek przeróbka jednostki na eu i tunera fm dopiero reszta. Mapy eu nie działają na jednostkach z us i odwrotnie. Dzięki za odpowiedź, a sama aktualizacja MMI pójdzie coś to zmieni w przypadku jak mam SIM? Map nie potrzebuje.
Tom A4 Opublikowano 7 Listopada 2020 Opublikowano 7 Listopada 2020 Wersja eu aktualizacji nie ruszy na us jednostce.
Rekomendowane odpowiedzi