Gość Kaziu_Wichura Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 Witajcie Po organoleptycznych odczuciach stwiedzam, że chyba czeka mnie wymiana amorków. Pytanie jest takie: Czy można mieć amortyzatory różnych firm? Oczywiście chodzi mi tu o przednie różniące się od tylnych a nie cztery różne :biggrin: Poza tym polecacie może jakieś? Z tego co wyczytałem na forum to bilstein są warte uwagi. Czy w komplecie z amortyzatorami muszę mieć jeszcze jakieś dodatkowe części? Osłony itd? Zapewne są one w zestawach ale wolę się upewnić. Pozdrawiam
micek Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 Ja mam gazowe bilstein-y teraz i jedzi sie naprawde fajnie tylko twardo troche no ale ja juz sie przyzwyczailem.A w komplecie jest wszystko...
mot_kra Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 Osłony muszą być, w innym przypadku możesz stracić gwarancję na amory. Ja jeszcze mogę polecić KYB-y. Co do skompletowania, to wolałbym jednak cały komplet, ale zasada wymiany powinna być taka sama jak przy oponkach czyli dwa identyczne na oś.
micek Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 a i zapomnialem dodac ze jak juz kupowac komplet to najlepiej tej samej firmy zeby nie bylo pozniej jakis problemow.
Szewczenko7 Opublikowano 28 Marca 2007 Opublikowano 28 Marca 2007 Bilstein ori. w komplecie masz odboje i oslonki jednym caly komplet odrazu do zalozenia
Rekomendowane odpowiedzi