Rosolek Opublikowano 9 Listopada 2020 Opublikowano 9 Listopada 2020 witam Wymieniłem oba zaciski na tył, niestety poszedlem po taniosci i kupilem zaciski z firmy denckermann, nie wiem czy ja jestem takim pechowcem i moze cos robie nie tak bo ciezko znalezc opinie na ich temat, chodzi o to ze po zalozeniu pierw oba ciekly...mowie kur...nie możliwe....ale oddałem na reklamacje i obie uznane, założyłem kolejne tym razem jeden ciekł....wymieniłem było ok. Po 2 tygodniach co się okazuje... plama na parkingu przy tylnym kole i caly zacisk mokry.. ....Czy ja tylko mam takiego pecha z tymi zaciskami denckermann, czy może nie tak montuje bo już przestałem w siebie wieżyc.... Jakie są wasze opinie na temat zacisków hamulcowych denckermann. Dodam ze kupione zaciski byly nowe, nie zadne z wyprzedazy itp...
MaTeo85 Opublikowano 9 Listopada 2020 Opublikowano 9 Listopada 2020 Nie ma nigdzie opini o tej marce bo to chiński badziewpod przykrywką niemiecko brzmiącej nazwy i nikt normalny tego nie kupuje. Oddaj to jak najszybciej i kup coś porządnego, hamulce to Twoje bezpieczeństwo.
dekiel 13 Opublikowano 9 Listopada 2020 Opublikowano 9 Listopada 2020 Podobnie jak WRC Germany taki sam badziew . tyle ze tu chociaż uznali reklamację. Wystarczyła by zmiana na zaciski 320/ 288 regenerowane , temat rzeka na forum ale skuteczności jakość gwarantowana .
Dev Opublikowano 9 Listopada 2020 Opublikowano 9 Listopada 2020 oringi wewnątrz zacisków przy montażu sa miażdzone naprawiałem już kilka takich zacisków
Rosolek Opublikowano 11 Listopada 2020 Autor Opublikowano 11 Listopada 2020 W dniu 9.11.2020 o 22:19, Dev napisał: oringi wewnątrz zacisków przy montażu sa miażdzone dokładnie jak napisałeś oringi są zmiazdzone jakby jakas małpa to składała, gadałem ze sprzedawcą zgodził mi się przyjąć oba zaciski. Pier...le wiecej takie wynalazki jak denckerman czy kamoka. Biore się za swapa, ewentualnie polećcie proszę jakiś normalny zamiennik, ale taki co ktoś już jeździ i może sie wypowiedzieć na jego temat (starych już nie mam wiec nie zrobie regeneracji)
george Opublikowano 11 Listopada 2020 Opublikowano 11 Listopada 2020 6 godzin temu, Rosolek napisał: dokładnie jak napisałeś oringi są zmiazdzone jakby jakas małpa to składała, gadałem ze sprzedawcą zgodził mi się przyjąć oba zaciski. Pier...le wiecej takie wynalazki jak denckerman czy kamoka. Biore się za swapa, ewentualnie polećcie proszę jakiś normalny zamiennik, ale taki co ktoś już jeździ i może sie wypowiedzieć na jego temat (starych już nie mam wiec nie zrobie regeneracji) @Dev / @rs dziadek mają na sprzedaż zregenerowane zestawy. Jeżeli masz kogoś, kto ogarnia Ci regeneracje, to szukasz używanych zacisków i lecisz.
szczyypiorek Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 Skusiła mnie cena i zamontowałem żonie dwa tylne zaciski Denckermanna. Po przejechaniu ok 2 tys km zaczęło się blokowanie tłoczka w korpusie jednego zacisku. Co prawda po bojach uznali reklamacje, ale samochód unieruchomiony na parę dni. Nie polecam. Albo regeneracja albo zamiennik z wyższej półki.
bigduda Opublikowano 12 Stycznia 2021 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Widze że nie tylko ja miałem takie przygody z marką Denckermann ...
dekiel 13 Opublikowano 12 Stycznia 2021 Opublikowano 12 Stycznia 2021 To takie same gófno jak WRC Germany.
Rekomendowane odpowiedzi