QuikSilver Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 Witam koledzy może ktoś miał podobny problem, przy demontażu lamp, pozrywały mi się te dinksy które są w pasie przednim, nie mogę mocno dokręcić teraz lamp od góry, czy jest jakiś sposób czy tylko wymiana pasa przedniego mnie ratuje
greg2505 Opublikowano 26 Listopada 2020 Opublikowano 26 Listopada 2020 Tam są nitonakrętki ,ale obróciły się czy gwint zerwałeś
QuikSilver Opublikowano 7 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2020 Obróciły się i wyszły z lampa
greg2505 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Nową nitonakrętkę trzeba by zacisnąć jeśli się da lub tą punktowo przyspawać,ewentualnie na klej spróbować,ciężko coś powiedzieć na odległość ,trzeba pokombinować ,na pewno nie trzeba całego pasa podmieniać
greg2505 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Opublikowano 8 Grudnia 2020 Może to podejdzie VW SKODA ŚRUBA NITONAKRĘTKA PASA PRZEDNIEGO M6 Jaworze koło Bielska-Białej - Allegro.pl ALLEGRO.PL Kup teraz z Jaworze koło Bielska-Białej - VW SKODA ŚRUBA NITONAKRĘTKA PASA...
QuikSilver Opublikowano 9 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 9 Grudnia 2020 dzięki, będę coś z tymi nitonakrętkami próbować może się uda, bo kleiłem ale nic nie dało zrywały się, dzięki za pomoc
Rekomendowane odpowiedzi