Muskel1 Opublikowano 31 Października 2023 Autor Opublikowano 31 Października 2023 Musisz sobie dokupić
Muskel1 Opublikowano 7 Grudnia 2023 Autor Opublikowano 7 Grudnia 2023 Nareszcie znalazłem trochę czasu na instalację aktualnych mapek I poszło. 2 1
pipen Opublikowano 24 Stycznia Opublikowano 24 Stycznia 17 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Mały akcęcik w postaci naklejki. Ciekawe ile więcej KM i Nm przybyło od tej naklejki . Czy to nie lokowanie produktu
Muskel1 Opublikowano 24 Stycznia Autor Opublikowano 24 Stycznia (edytowane) Bez obaw, nie jestem sponsorowany przez Ross-Tech, ale posiadając sprzęt, możliwości i wiedzę pomagam chętnie (w miejscu zamieszkania i nie tylko) osobom szukającym kogoś z VCDSem. Oprócz naklejki na samochodzie jestem też od lat na liście użytkowników znajdującej się w linku w moim podpisie. Nie wiem jak w PL ale tutaj gdzie mieszkam, mam zapytania i często jest ktoś u mnie aby mu sczytać błędy, coś zakodować, wykonać nastawy podstawowe etc. Edytowane 24 Stycznia przez Muskel1 4 2
pipen Opublikowano 25 Stycznia Opublikowano 25 Stycznia 19 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Bez obaw, nie jestem sponsorowany przez Ross-Tech, ale posiadając sprzęt, możliwości i wiedzę pomagam chętnie (w miejscu zamieszkania i nie tylko) osobom szukającym kogoś z VCDSem. Oprócz naklejki na samochodzie jestem też od lat na liście użytkowników znajdującej się w linku w moim podpisie. Nie wiem jak w PL ale tutaj gdzie mieszkam, mam zapytania i często jest ktoś u mnie aby mu sczytać błędy, coś zakodować, wykonać nastawy podstawowe etc. Wiem wiem, Twoja wiedza bardzo się przydaje. Sam z niej korzystam.
Muskel1 Opublikowano 25 Stycznia Autor Opublikowano 25 Stycznia 9 minut temu, pipen napisał(a): Wiem wiem, Twoja wiedza bardzo się przydaje. Sam z niej korzystam. Czasem coś niecoś tu i tam podpowiem 2
Muskel1 Opublikowano 2 Lutego Autor Opublikowano 2 Lutego (edytowane) Dzisiaj doposażyłem sobie fotochromy 😀 Oczywiście jak zawsze dodałem z tego tutorial 20240202_164141.mp4 Edytowane 2 Lutego przez Muskel1 3 1
kamelus_ Opublikowano 3 Lutego Opublikowano 3 Lutego Zastanawiam się na sensem takiego moda w przypadku gdy ma się z tyłu ciemne szyby. Boczne lusterka chyba są sterowane z czujnika na lusterku wstecznym wewnętrznym a w takim wypadku to nie ma prawa działać jak należy. Chyba że się mylę...
Muskel1 Opublikowano 3 Lutego Autor Opublikowano 3 Lutego Też się tego obawiałem. Początkowo nakleiłem nawet na przedni czujnik światła (w lusterku wstecznym) taką samą folię, którą mam na szybach, aby "oszukać" czujnik. Testy wykazały jednak, że zarówno z folią jak i bez, fotochromy działają bez zarzutu. Dołożyłem je gdyż przeszkadzało mi to oślepianie. W poprzednich autach też miałem fotochromy i brakowało mi tego.
Muskel1 Opublikowano 4 Lutego Autor Opublikowano 4 Lutego Bo to nie koliduje. Działa zadziwiająco dobrze.
kamelus_ Opublikowano 4 Lutego Opublikowano 4 Lutego Godzinę temu, kris_91 napisał(a): Ja mam czarne fabryczne i fotochromy Ja też i to wcale nie działa bo nie ma opcji żeby ktoś na tyle oślepił aby czujnik lusterka wstecznego zareagował.
Muskel1 Opublikowano 4 Lutego Autor Opublikowano 4 Lutego W B9 czujnik w lusterku wstecznym jest bardzo czuły i reaguje na prawdę dobrze pomimo przyciemnianych szyb.
Norbas Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego (edytowane) U mnie też miałem problem z przyciemnionymi szybami natomiast w drugim przy ori przyciemnionych szybach bez problemu działały. W sumie to zależy jaki stopień przyciemnienia folia. mimo wszystko mod na plus 👌 Edytowane 7 Lutego przez Norbas 1
Muskel1 Opublikowano 7 Lutego Autor Opublikowano 7 Lutego 2 godziny temu, Norbas napisał(a): U mnie też miałem problem z przyciemnionymi szybami W jakim modelu?
Muskel1 Opublikowano 7 Lutego Autor Opublikowano 7 Lutego 9 minut temu, kris_91 napisał(a): U mnie działa normalnie a szyby czarne fabryczne Gdyby to kolidowało ze sobą, to nie można by skonfigurować tych elementów ze sobą w konfiguratorze.
kamelus_ Opublikowano 7 Lutego Opublikowano 7 Lutego 8 godzin temu, Muskel1 napisał(a): Gdyby to kolidowało ze sobą, to nie można by skonfigurować tych elementów ze sobą w konfiguratorze. Nie zgodzę się. Fotochrom jest konieczny przyczukniku deszczu zmierzchu itp bo nie istnieją lusterka z czujnikami bez fotochromu i to jest czynnik decydujący a nie ciemna szyba.
Muskel1 Opublikowano 7 Lutego Autor Opublikowano 7 Lutego (edytowane) No ale gdyby ciemna szyba kolidowała z fotochromem to nie mógłbyś auta tak skonfigurować. Możesz mieć czujnik deszczu i zmierzchu i zwykle lusterko bez fotochromu. Czujnik deszczu i zmierzchu nie wymaga lusterka fotochromatycznego. Edytowane 7 Lutego przez Muskel1
Rekomendowane odpowiedzi