arek_fire Opublikowano 17 Grudnia 2020 Opublikowano 17 Grudnia 2020 witam, mam problem z powyższym samochodem. podczas przyspieszania czuć wibracje na całym samochodzie. najbardziej czuć podczas z butem z podłodze. Wiele rzeczy zostało wymienionych sprawdzonych. -przeguby wewnętrzne nowe brak efektu -całe półosie wymienione z innego dobrego samochodu brak efektu wymienione lozyska półosi przy skrzyni jak i przy mechanizmie różnicowym, brak efektu -wymienione tuleje na poliuretan od bananów brak efektu -wyważone koła na wywazarce z testem drogowym, brak efektu. Skrzynia ma przebiegu ok 60000 (wymieniona na nową w ASO w Niemczech) samochód 220000. Czy jest ktoś w stanie pomóc.
golfagn Opublikowano 17 Grudnia 2020 Opublikowano 17 Grudnia 2020 Brzmi jak poduszki silnika i skrzyni.
Rowbert Opublikowano 22 Grudnia 2020 Opublikowano 22 Grudnia 2020 Podobny problem i okazało się , że poduszka pod silnikiem, ale też przeguby wewnętrzne wymieniałem wcześniej.
Lukas84j Opublikowano 8 Lutego 2021 Opublikowano 8 Lutego 2021 W dniu 22.12.2020 o 09:46, Rowbert napisał: Podobny problem i okazało się , że poduszka pod silnikiem, ale też przeguby wewnętrzne wymieniałem wcześniej. Którą tą poduszkę pod skrzynią wymieniłeś?
Rekomendowane odpowiedzi