dlugiacm Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 (edytowane) Witam w moim a4 b7 przestała działać regulacja obu lusterek, opuszczanie szyby kierowcy (pasażerów działa), lampka podswietlenia w drzwiach i blokada opuszczania/podnoszenia szyb, wszystko to w drzwiach kierowcy ?, VCDS nie pokazuje żadnych błędów, sprawdziłem przewody pod osłoną gumową czy nie przetarły się, oplot wygląda ?, w związku z tym pytanie czy zdejmować boczek drzwi czy problem jest juz znany forumowiczom i mozecie napisać gdzie lub co wymienić aby nie szukać po omacku ? Edytowane 20 Grudnia 2020 przez dlugiacm
MaTeo85 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 proszę bardzo schemat pod drzwi i nie tylko. Drzwi kierowcy masz na stronie od 16 do 21. A4 B7 2006 - drzwi kierowcy.pdf
dlugiacm Opublikowano 19 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 19 Grudnia 2020 40 minut temu, MaTeo85 napisał: proszę bardzo schemat pod drzwi i nie tylko. Drzwi kierowcy masz na stronie od 16 do 21. A4 B7 2006 - drzwi kierowcy.pdf 7 MB · 0 pobrań nie no, zaszalałeś ?
matisstz Opublikowano 19 Grudnia 2020 Opublikowano 19 Grudnia 2020 Witam na 99% masz uszkodzoną wiązkę kabli... U mnie pod gumową osłoną też wszystko było ok, dopiero po zdemontowaniu boczka w drzwiach moim oczom ukazało się kilka urwanych kabli 1
dlugiacm Opublikowano 20 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 20 Grudnia 2020 (edytowane) 8 godzin temu, matisstz napisał: Witam na 99% masz uszkodzoną wiązkę kabli... U mnie pod gumową osłoną też wszystko było ok, dopiero po zdemontowaniu boczka w drzwiach moim oczom ukazało się kilka urwanych kabli Czyli jednak wiązka ? Ok zdemontuje boczek i i będę szukał Edytowane 20 Grudnia 2020 przez dlugiacm
dlugiacm Opublikowano 28 Grudnia 2020 Autor Opublikowano 28 Grudnia 2020 Wiazka w oslonie gumowej byla walnięta, a dokladnie przewód zasilania, sterowanie z drzwi kierowcy przywrócone i jest ?
Rekomendowane odpowiedzi