M4R1O Opublikowano 25 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2021 (edytowane) 19 minut temu, Andrzejx napisał: Pochwalcie się jakie macie żarówki led w czerwonych lampkach. Zwykłe faktycznie słabo świecą. U siebie takie założyłem. Żarówki Led AILEO T10 Led Canbus W5W 168 194 2SMD biała lampka sygnalizacyjna Dome czytanie oświetlenie tablicy rejestracyjnej światła wewnątrz samochodu Auto 12V|Signal Lamp| - AliExpress PL.ALIEXPRESS.COM Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.com Wyglądają dokładnie jak te które zakładał @Muskel1 Edytowane 25 Listopada 2021 przez M4R1O 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Andrzejx Opublikowano 26 Listopada 2021 Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Do lampek wystarczy żarówka z diodami jednostronna. Zobacz ofertę: https://allegro.pl/oferta/w5w-t10-4-led-5630-can-bus-canbus-boczna-zarowka-6830601144 Zobacz ofertę: https://allegro.pl/oferta/zarowka-ledowa-w5w-2-led-t10-12v-canbus-boczna-9075869411 Ktoś posiada? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 26 Listopada 2021 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Listopada 2021 Też tak mówię. Nie potrzeba 360° Wystarczy jak światło jest w jedną stronę kierowane. 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal46 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 Cześć, piszę z pytaniem dotyczącym montażu biały i czerwonych lampek do drzwi. . Mam kupiony gotowy zestaw lampek do montażu, Tylko mam taką rozkminę, czy to powinno działać niezależnie od modułu? Nawet gdy moduł w prawym dolnym rogu ma te ostatnie kwadraciki tylko w połowie zamalowane)? Czy ma to jakieś znaczenie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 14 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2022 (edytowane) Są 3 różne rodzaje modułów drzwi: Lowline, Midline i Highline Przykład strona kierowcy: 8W0 959 393 M - lowline 8W0 959 593 E/H/M- midline 4M0 959 793 G/E/H - highline Ten, który masz to lowline, czyli najniższa wersja. Kwadraciki nie mają tu znaczenia. Liczy się nr. części, które wyżej podałem. Edytowane 14 Stycznia 2022 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rogal46 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 Dziękuję za odpowiedź. Lampki w drzwiach już zamontowane i działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 16 Stycznia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2022 10 minut temu, Rogal46 napisał: Dziękuję za odpowiedź. Lampki w drzwiach już zamontowane i działają Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Jakie wkładaliście LEDy do tych lampek ? Podrzućcie proszę jakieś linki gdzie braliście - chciałbym sprawdzone zakupy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Ja wstawiałem początkowo białe, ale zamieniłem na czerwone. Później wrzucę fotkę jakie bo jestem w drodze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 44 minuty temu, Muskel1 napisał: Ja wstawiałem początkowo białe, ale zamieniłem na czerwone. Później wrzucę fotkę jakie bo jestem w drodze. OK Wrzucisz z typem LEDa ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) Tak tak. Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez Muskel1 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 (edytowane) Takie mam u siebie T10 LED. Widzę, że już tych samych nie ma na ebay ale są podobne: 4Stk T10 W /5W 26SMD LED Lampe CANBUS Standlicht Innenraum Glassockel Licht 12V WWW.EBAY.DE Entdecken Sie 4Stk T10 W /5W 26SMD LED Lampe CANBUS Standlicht Innenraum Glassockel... Edytowane 23 Sierpnia 2022 przez Muskel1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Nie widze na allegro nipodobnego co wstawiłeś.... Tylko takie: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2022 Te na górnym zdjęciu wydają się lepiej świecić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Lampki założone Elekt oczywiście zdecydowanie na PLUS !! Aż dziwne, że w "serii" sobie to odpuścili ;( Powiem szczerze, że ilość miejsca na przewód z wtyczką jest masakryczny. Myślałem, że to będzie dosłownie 5 min roboty a zeszło mi z tym troszkę czasu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 1 godzinę temu, simon__75 napisał: Lampki założone Elekt oczywiście zdecydowanie na PLUS !! Aż dziwne, że w "serii" sobie to odpuścili ;( Powiem szczerze, że ilość miejsca na przewód z wtyczką jest masakryczny. Myślałem, że to będzie dosłownie 5 min roboty a zeszło mi z tym troszkę czasu Po co mieli to dawać w serii, jak mogli to dodać opcjonalnie, żeby Kowalski zapłacił dwa razy 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
simon__75 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 3 minuty temu, Langista napisał: Po co mieli to dawać w serii, jak mogli to dodać opcjonalnie, żeby Kowalski zapłacił dwa razy Mogli zacząć sprzedawać całe A4rki na części...Zwykły Kowalski co miesiąc odbierałby od "listonosza" zaprenumerowaną paczuszkę i miesiąc za miesiącem składałby swoje wymarzone A4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 13 minut temu, Langista napisał: Po co mieli to dawać w serii, jak mogli to dodać opcjonalnie, żeby Kowalski zapłacił dwa razy Nie było nawet w opcji. Zostało kompletnie skreślone z listy. Co najdziwniejsze, w ELSA są one na schematach czyli gdzieś między powstaniem zeszytów naprawczych a pierwszą produkcją zostały skreślone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Langista Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 A ile ten pakiecik w ogóle kosztuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Autor Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Od do. Kwestia tego czy kupujesz nowe czy używane części. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi