Chowix Opublikowano 9 Listopada 2010 Opublikowano 9 Listopada 2010 Jak możesz to pokaż jak naprawiłeś to ja mam problem chyba ze sprężynkami
S1 Hołek Opublikowano 26 Lutego 2011 Autor Opublikowano 26 Lutego 2011 Sory że tak późno.... nie było mnie jakiś czas... wracam do żywych :>
boniu Opublikowano 28 Lutego 2011 Opublikowano 28 Lutego 2011 no u mnie tez uchwyty nie dzialaja i nie beda dzialac dlatego ze ta zebatka ma zabki pourywane ;/...
SZYNKAR Opublikowano 31 Stycznia 2012 Opublikowano 31 Stycznia 2012 Dzięki za fotki! Próbowałem wyrwać bez odkręcania, teraz wiem co i jak! Szacun
elpiotrek Opublikowano 2 Października 2012 Opublikowano 2 Października 2012 foty dalej nie działają... moze autor mogłby odswierzy? dzieki ok, fotki jednak dzialaja tylko trzeba recznie zaznaczac sam tekst w linkach, od http do jpg i wkleic w okno przegladarki
dawid_92 Opublikowano 1 Września 2014 Opublikowano 1 Września 2014 ma ktoś do sprzedania ten uchwyt na napoje ?
Świerzyna Opublikowano 12 Października 2014 Opublikowano 12 Października 2014 Tyle się z tym męczyłem a teraz już wiem jak się do tego zabrać Dzięki wielkie !
Rekomendowane odpowiedzi