szampoon Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam, Panowie, czy przy zmianie felg z 15 na 17 (wszystko w ORI) konieczna (ze wzgledów wizualnych) jest obnizka zawiechy? Czy faktycznie róznica optycznie jest tak spora? Macie moze jakies fotki porownawcze? Dotyczy sedana B6. Pozdr
Cineksik Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6-b70.0/ a znajdziesz
ykk Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam, Panowie, czy przy zmianie felg z 15 na 17 (wszystko w ORI) konieczna (ze wzgledów wizualnych) jest obnizka zawiechy? Czy faktycznie róznica optycznie jest tak spora? Macie moze jakies fotki porownawcze? Dotyczy sedana B6. Pozdr Pasowalaby
Cineksik Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Pasowalaby ale konieczności takiej nie ma
szampoon Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 http://www.a4-klub.pl/smf/audi_a4_b6-b70.0/ a znajdziesz ok, ale nie we wszystkich opisach jest mowa o zawieszeniu dlatego moje pytanie. Ciezko jest porownywać dwie nieporównywalne rzeczy. Moze byloby prosciej aby wrzucić dwie fotki przed/po...i bedzie po problemie. Please..
Cineksik Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 no to poszukałem , całe 2 minuty mi to zabrało :gwizdanie: Dziś założyłem zawias 1BE daje fotki do porównania z wczorajszym 1BA :gwizdanie: Najpierw 1BA A teraz >>>>1BE<<<< Te alu które są dostawione to 17" aleee będą 18" TYŁ OPADŁ TROSZKĘ NIŻEJ NIZ PRZÓD ALE TO MOŻE CHWILOWE BO SPRĘŻYNY BYŁY PRZEZ JAKIS CZAS WYCIĄGNIETE OD TEGO S-LINE'a I MOŻE SOBIE ODPOCZEŁY co prawda fela nie 17'', ale różnice widać
szampoon Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 6 Kwietnia 2009 SZACUN! KAWAŁ DOBREJ ROBOTY THX
Rekomendowane odpowiedzi