Pawelb720 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Witam. Od jakiegoś czasu świeci mi się check. Posiadam takie obd z alledrogo i pokazuje mi dwa błędy. Lecz nie wiem gdzie szukać przyczyny.
Muskel1 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Podłącz auto pod vcds a nie pod jakieś wynalazki zabawki.
piti82 Opublikowano 5 Stycznia 2021 Opublikowano 5 Stycznia 2021 (edytowane) Jesli poza check engine samochód pracuje poprawnie, to wychodzi na to, że kończą Ci się katy, wstaw emulator sondy lambda i powinno pomóc. Sprawdź też regulator ciśnienia paliwa, przewody podciśnienia do niego i czujnik ciśnienia na listwie wtryskowej Edytowane 5 Stycznia 2021 przez piti82
Pawelb720 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 6 Stycznia 2021 Auto ogólnie chodzi dobrze. Aczkolwiek po długim postoju trzeba dłużej pokręcić rozrusznikiem. Nie odpala od strzała
przem8 Opublikowano 6 Stycznia 2021 Opublikowano 6 Stycznia 2021 W dniu 5.01.2021 o 15:35, piti82 napisał: kończą Ci się katy, wstaw emulator sondy lambda i powinno pomóc. Emulator pomoże na zapchany kat, od kiedy? Usterki się naprawia, a nie drutuje. Emulator może spowoduje brak występowania tego błędu ale zazwyczaj się nie sprawdza i w tym przypadku nic nie pomoże.
Rekomendowane odpowiedzi