drzewoś Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Witam!! Panowie mam takie pytanko - Gdzie mogę kupić te koreczki na zaworki do nabijania klimy?? Jak kupiłem moją niunię to ich nie było a powinny być żeby się nie zbierał żaden syf. Gdzie mogę takie coś kupić???
majkel_majki Opublikowano 6 Kwietnia 2009 Opublikowano 6 Kwietnia 2009 W warsztacie od klim powinni mieć
drzewoś Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Autor Opublikowano 19 Kwietnia 2009 U mnie w Płocku jest konkretnie jeden warsztat od klimy no i tam nie mają i nie idzie się z nimi dogadać żeby jakoś sprowadzili i wogóle...Pomóżcie jakoś!!!
przemciotorun Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 poszukaj na allegro albo potluczonych a4 albo anglikow na czesci i tyle, tylko pamietaj ze sa dwa rodzaje klim jedna to z zaworkami przy podszybiu (i tam sa dwie zaslepki na niskie i wysokie) a druga to z zaworkiem tylko na skraplaczu i tam jest tylko jedna ta zaslepka(na wysokim)
musti Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Opublikowano 19 Kwietnia 2009 Na "Allegro" nowe lub z bitych aut napewno trafisz
Rekomendowane odpowiedzi