Muskel1 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września 9 minut temu, wojteksuwałki napisał(a): mogę aktywować z wyświetlacza Jakiego wyświetlacza? Robiłeś coś przy aucie? Jakieś kodowania zmieniałeś? Nagle się tak stało czy już tak kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteksuwałki Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września (edytowane) Grzebane zmieniany miałem bcm do obsługi grzanych stołków z poziomu mmi tak ten wyświetlacz się zwie ? Edytowane 18 Września przez wojteksuwałki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Trudno powiedzieć czy tam gdzieś coś niepowiodło się. Pre sense nie działa od momentu podmiany BCM1? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteksuwałki Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września (edytowane) Tak. Da się żyć bez tego ale jak by działało to też dobrze Edytowane 18 Września przez wojteksuwałki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 18 Września Udostępnij Opublikowano 18 Września Porównaj stare i nowe kodowania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteksuwałki Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października Temat ogarnięty po takim czasie i wszytko działa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Muskel1 Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października Napisz może dla potomnych rozwiązanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojteksuwałki Opublikowano 30 Października Udostępnij Opublikowano 30 Października Nie wiem czy to komuś pomoże bo nie do końca wiemy w czym tkwił problem...podmieniając jednostkę mmi na inna wgraliśmy do niej mój soft z serwera audi i od razu poszło...gdy wróciliśmy do mojej to błąd wywaliło kamery nagle ....? a od czasu wymiany foteli czyli prawie 4 miesiące nic nie było....kalibracja kamery i poszło nagle wszytko. Wiec przy szukaniu innego problemu ogarnięty został ten. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi