KonradS4 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Opublikowano 14 Stycznia 2021 (edytowane) Witam. Niedawno zakupiłem audi S4 b8 sedan 2010r i chce ogarnąć tylne lampy i teraz pytanie czy ktoś może polecić firmę/człowieka który dobrze przerabia lampy czy lepiej kupić lampy eu ? Z tego co wiem żeby podłączyć lampy eu trzeba przerobić kostki czy coś jeszcze? Lamp LED do sedana nie ma zbyt wiele na sprzedanie a do tego wszystko daleko a nie chce brać kota w worku. Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi. Edytowane 14 Stycznia 2021 przez KonradS4
Dev Opublikowano 14 Stycznia 2021 Opublikowano 14 Stycznia 2021 2 godziny temu, KonradS4 napisał: Witam. Niedawno zakupiłem audi S4 b8 sedan 2010r i chce ogarnąć tylne lampy i teraz pytanie czy ktoś może polecić firmę/człowieka który dobrze przerabia lampy czy lepiej kupić lampy eu ? Z tego co wiem żeby podłączyć lampy eu trzeba przerobić kostki czy coś jeszcze? Lamp LED do sedana nie ma zbyt wiele na sprzedanie a do tego wszystko daleko a nie chce brać kota w worku. Z góry dzięki za wszelkie podpowiedzi. ja wysyłam do Białegostoku - 609 149 606 bedziesz musiał jeszcze zrobic adaptacje tych lamp, cała reszta bez zmian
PiterEL Opublikowano 25 Listopada 2022 Opublikowano 25 Listopada 2022 A powiedzcie mi czy Bixenon lampa prawa z UK jest inna niż EU ? Trzeba przerabiać tak samo ?
Rekomendowane odpowiedzi