Kamillo1185 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Opublikowano 14 Stycznia 2021 Witam. Mam mały problem z dachem panoramicznym w mojej B8. Odkąd kupiłem samochód Panorama nie działała i nie działa , przyciski na podsufitce się podświetlają , można nimi klikac a i tak zero reakcji . Żadnego cyknięcia , ruchu nic . Roleta jest odsunięta Odkręciłem lampkę , w jej okolicach na dachu posprawdzalem wtyczki i wszystko podpięte , linki w tych okolicach cale. Myślałem ze poprzez VCDS pokaze jakiś błąd ,przeskanowalo całość i zero błędów . Ktoś wie / podpowie gdzie szukać dalej przyczyny .
Dev Opublikowano 14 Stycznia 2021 Opublikowano 14 Stycznia 2021 najpierw bezpieczniki, jak wszystkie sa ok to trzeba dobrac sie do silniczka i sprawdzic zasilanie
Kamillo1185 Opublikowano 15 Stycznia 2021 Autor Opublikowano 15 Stycznia 2021 9 godzin temu, Dev napisał: najpierw bezpieczniki, jak wszystkie sa ok to trzeba dobrac sie do silniczka i sprawdzic zasilanie Z tego co zdazylem się zoorientowac sa dwa bezpieczniki w lewej czesci deski rozdzielczej . Tamte sprawdzone - cale. Chyba ze jest gdzieś jeszcze ?
Rekomendowane odpowiedzi